Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Богдан Бойчук у Книгарні "Є"

26 СЕРПНЯ 18.00

Книгарня "Є" (вул. Лисенка, 3)

Книгарня “Є” та ЛА “Піраміда” запрошують Вас на презентацію книжок Богдана Бойчука “Мої феміністки. Щоденності схибнутого поета” та “Розанна з Нивок”, яка відбудеться 26 серпня.

Головний герой роману «Мої феміністки» інтелектуал і авантюрист Аркадій Мориквас пропускає крізь призму іронії все своє життя: студентські рухи, цнотливий галицький аристократизм, американську добродійність та гендерну науку, ? щоб вкінці дійти до своїх спадкових основ. Доходить він також до основ справжнього кохання «з першого погляду», чи, насправді, з двох перших поглядів. А в «Щоденностях схибнутого поета» поет-невдаха Антоній, що не со світу цього, ненавидить своїх батьків і дружину Софію, а любить безнастанно писати. Любить також мріяти про своє призначення: стати «месією» і врятувати людство. І напевно врятував би, якщо б не закохався в модельку Марину, яка нелогічною поведінкою піднесла його схибнутість до того рівня, що він добровільно переселився до психіатричної лікарні.

Припадково, чи з примхи автора, в романі «Розанна з Нивок» зустрічається двоє людей, які ніколи не повинні були зустрітися. Це розгониста й богемістична керамістка Розанна, яка завжди ходить в розбовтаному і обляпаному глиною одязі, та денді ювелір Орлик, який найбільше цінить вигляд людини й упорядковане життя. Ці несумісні персонажі проходять через конфлікти, непорозуміння, сварки і велику трагедію, яка стрясла їх обох, і доходять до глибокого кохання та остаточного смутку.

***

Адреса Книгарні «Є»:

Київ, вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті Ворота».

Запрошуємо всіх зацікавлених журналістів.

Акредитація обов’язкова.

 

Про авторів

Книгарня Є

Додав OksanaY 18 серпня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска