Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Лекція Вахтанга Кіпіані у Книгарні "Є"

16 ЛИСТОПАДА 18.00

Книгарні «Є» (вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті Ворота»)
вхід вільний

Книгарня «Є» запрошує на публічну лекцію Вахтанга Кіпіані «Формування історичної пам'яті в режимі онлайн» в рамках проекту «Новітні тенденції: суспільство, політика, культура», яка відбудеться 16 листопада.

Вахтанг Кіпіані — український журналіст, редактор, публіцист. Головний редактор онлайн-видання «Історична правда» та інтернет-проекту «Владометр». Лауреат Конкурсу на кращу публікацію в пресі про український правозахисний рух в СРСР (Благодійний фонд пам'яті Олекси Тихого, травень 2001 р.), Конкурсу публіцистичних статей ім. Вячеслава Чорновола (Миколаїв, грудень 2002 р.), Другого Всеукранського журналістського конкурсу "Медіа про Медіа-2004" (Центр медіареформ, за сприяння уряду Великої Британії, березень 2005 р.) та Премії ім. Олександра Кривенка "За поступ у журналістиці" (Капітула "Поступу", Львів, травень 2007 р.).

"Історична Правда" - онлайнове суспільно-історичне, науково-популярне видання. Є дочірнім проектом «Української правди». Засновники про проект: «Пишемо передусім про історію України та українців, росіян, поляків, євреїв, кримських татар, інших етносів, доля яких пов'язана з нашою країною. Від стародавніх часів до сьогодення. Але акцент, фокус - на політичній історії ХХ століття: боротьба за державність, людські права, науково-технічний прогрес, тоталітарні проекти та експерименти, людські долі.»

«Новітні тенденції: суспільство, політика, культура» — це започаткований Книгарнею «Є» проект лекцій інтелектуалів, громадських та культурних діячів, науковців, метою якого є ознайомити широкий загал із сучасними західними методологіями досліджень у різних галузях гуманітаристики, суспільствознавства, політології.

*** :

Запрошуємо всіх зацікавлених.

Для журналістів — акредитація обов’язкова.

 

Про авторів

Книгарня Є

Додав OksanaY 13 листопада 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска