Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Творча зустріч з Іваном Андрусяком

17 ЛИСТОПАДА 17.00

«Дім книги», вул. Коперника, 19

17 листопада о 17.00 у «Домі книги» (вул. Коперника, 19) відбудеться творча зустріч з Іваном Андрусяком.

Іван Андрусяк здобув філологічну освіту в Івано-Франківському педагогічному інституті, навчався в Українській академії державного управління при Президентові України та The University of North London. Лауреат першої премії конкурсу видавництва «Смолоскип» (1995 р.), літературних премій «Благовіст» (1996 р.) та імені Бориса Нечерди (2002 р.).

Зараз Іван Андрусяк працює редактором у видавництві «Грані-Т». У творчому доробку письменника поезія і проза, твори для дорослих і дітей, літературна критика (часописи «Книжник-review», «Книжковий огляд», «Кур?єр Кривбасу», «Кальміюс», «Березіль», «Сучасність» та ін.), перекладацькі роботи. Його твори увійшли у різноманітні літературні антології та перекладалися англійською, німецькою, польською та вірменською мовами. «Відколи себе пам’ятаю, я мріяв стати письменником, бо навіть найперші свої вірші створив тоді, коли ще не вмів їх записати. Тож як би банально це не звучало, а література і є моїм життям», — зізнається Іван Андрусяк.

Творчій манері письменника притаманні метафоричність, образність, символізм та обов’язкова присутність психологічних аспектів у ракурсі усіх життєвих ситуацій персонажів. Він є учасником літературного об’єднання «Нова дегенерація», його творчість зараховують до класичних засад літературного феномену «дев?ятдесятництва».

Інформація: Видавництво «Навчальна книга – Богдан»

 

Про авторів

Іван Андрусяк

Додав Sh.Ocean 15 листопада 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска