Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

LЮК До побачення (2007 р.) 9,11 Mb
LЮК Антон (2009 р., сл. Сергія Жадана) 8,62 Mb
LЮК Ті Ві 5.63 Mb
LЮК Спрага 3.49 Mb
LЮК Lemon 3.74 Mb

Київ / MALЮК - прощальний концерт

26 ЛИСТОПАДА 21.00

Паб «Бочка Пивна» на Петрівці

26 листопада в Києві відбудеться останній концерт проекту Malюк, створеного музикантами популярної харківської інді-групи Lюк, що заявила про свій розпад в березні цього року.

15 жовтня учасники проекту Malюк повідомили, що в листопаді та грудні дадуть три останні концерти для своїх шанувальників у Харкові, Києві та Москві. Музиканти зіграють «електричну» програму, в яку увійдуть найкращі хіти часів групи Lюk, новинки, що були написані в останні пів року, а також представлять кілька пісень в акустиці.

Причини розпаду групи Lюk та проекту Маlюk прокоментував гітарист Валентин Панюта:

- Група Lюk розпалася за ініціативи барабанщика. Для нього це був обдуманий крок, для інших - навряд чи. Тому нам зараз складно судити про причини. Можемо тільки сказати, що у нас був новий матеріал і творчої кризи особисто я, з Олею, не відчував. У будь-якому разі, все, що робиться - на краще. Якщо колишнім учасникам подобається займатися своїми новими проектами більше, ніж групою Lюk, то значить все так, як повинно було бути. Музикант завжди спочатку повинен орієнтуватися на себе і свої відчуття. Нам, у свою чергу, цікаво те, що ми робили в рамках проекту Маlюк. Ми з Олею втомилися від електроніки і нам подобається те, що наша музика стала більш живою і чуттєвою. Що ж стосується припинення діяльності проекту Маlюк, то це відбувається швидше з суто особистих, а не музичним причин. Оля їде на невизначений час з України, крім того ми, напевно, порядком втомилися один від одного.

Вокалістка Lюка Ольга Герасимова можливе відновлення діяльності групи відкинула категорично:

- «Наша група розпалася назавжди і назад шляху вже точно не буде. У нас все стало надто складно, як в музичних, так і в особистих стосунках».

«Lюковці» заявляють, що у своїх подальших проектах до творчості часів групи Lюk повертатися не збираються, і що «є велика спокуса не робити якийсь час взагалі нічого пов'язаного з музикою». Київський виступ проекту Malюк відбудеться 26 листопада в пабі «Бочка Пивна» на «Петрівці» і транслюватиметься online на сайті Реггі Радіо Трава

MALЮК - прощальний концерт

26 листопада 21:00

Київ

Паб «Бочка Пивна» на Петрівці

Ст. метро «Петрівка»

Московський проспект 17 / 1

 

Про авторів

LЮК

Додав Sh.Ocean 22 листопада 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска