Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Я Галерея на Волоській представляє: Проект Анатолія Белова і Нікіти Кадана

31 ГРУДНЯ 22.00

Арт-центр Я Галерея в Києві (вул. Волоська, 55/57)

Арт-центр Я Галерея представляє новорічний проект Нікіти Кадана і Анатолія Бєлова "Різаний папір".

Презентація проекту відбудеться 31 грудня о 22:00 в арт-центрі на Волоській 55/57 і триватиме всю ніч до 4-ї ранку.

Запрошуємо всіх до нас в гості в новорічну ніч!

 

 

 

 

 

Різаний папір

 

Цей проект визрівав довго, а реалізований був за дуже короткий час. Ідея проста: зробити «реалістичне» новорічне оформлення - витинанки, гірлянди, сніжинки з різаного паперу, у орнаменти яких вписані наші спостереження, враження, усе, про що ми не хочемо мовчати, уся реальність минулого року, яку не так вже легко скинути з плеч, переходячи у новий.

 

Це дуже особистий проект. Список «найважливішого», обраних нами тем, пов'язаний з хвилюючим нас та не претендує на об'єктивність. Саме з персонального досвіду походить крайня політизованість наших витинанок. Проект має структуру діалогу, а іноді й просто співприсутності тем, важливих для одного або іншого автора. Тому про завершену та цілісну характеристику часу, що пройшов, тут не йдеться. Але це наша характеристика - така, як є.

 

Отже, багато паперових орнаментів, оформлення новорічної вечірки в галереї. «Народна» декоративна техніка, робота видовищна та недовговічна. Наші орнаменти стилізують образи бєспрєдєлу міліції, приватизації та відчуження міського простору, вигнання злидарів з прибраного та освітленого центру, розгулу ксенофобії, повзучої цензури, репресованих консервативною мораллю меншин, невдоволення та протестів пригноблених, влади, яка брутально приборкує та обмежує ці протести - але також кілька радісних сюжетів, які ми залишимо в таємниці до новорічної ночі.

 

Підбиття підсумків минулого року - у святковій атмосфері, але лицем до реальності. Зустріч нового - з оптимізмом та готовністю. Запрошуємо!

 

 

 

Нікіта Кадан і Толік Белов

 

Про авторів

Арт-центр Я Галерея

Додав Sh.Ocean 26 грудня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска