Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Презентація нового роману Володимира Лиса

26 СІЧНЯ 18.00

Книгарня "Є" (вул. Лисенка, 3)

Книгарня «Є» та видавництво КСД запрошують на презентацію нового роману Володимира Лиса «Іван та Чорна Пантера», яка відбудеться 26 січня.

Роман «Іван і Чорна Пантера» — це магічна історія про зіркову супермодель Таумі Чорна Пантера Ремпбел та сільського дурника Йвана. Таумі, як і годиться, живе бурхливим богемним життям — гроші, скандали, коханці, коханки, а для останнього парубка на селі вона просто богиня. Проте насправді Таумі ніяке не божество — звичайна спадкова африканська жриця, а Йван з Кукурічок має дещо, що належить Чорній Пантері, – череп могутньої африканської чаклунки, на якому тримається вся слава та успіх супермоделі. Вона має вирушати у загадкову Україну до Йвана з Кукурічок…

На сьогодні у творчому доробку Володимира Лиса десяток романів, кілька повістей, радіо- та театральних п’єс, які з успіхом поставлені на українських помостах. Журналіст, драматург, прозаїк, народний синоптик, багаторазовий лауреат «Коронації слова» і, нарешті, переможець номінації «Гранд-Коронація» — він зарекомендував себе як майстер літератури нової формації. Щодо несподіваності та магічності сюжету свого нового роману «Іван і Чорна Пантера» Володимир Лис зазначив: «Я зі своїм творчим кредо уже давно визначився, тому вважаю, що найважливішими в художній прозі є насамперед сюжет, характери та психологія».

 

Про авторів

Книгарня Є

Додав OksanaY 24 січня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска