Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Кам'яний Гість Ти скажи мені, друже.. 12.62 Mb
Кам'яний Гість Під плач гітари моєї 8.39 Mb
Кам'яний Гість Знову день 11.01 Mb
Кам'яний Гість Якщо бачиш 8.39 Mb
Кам'яний Гість The Conversation 5,73 Mb
Кам'яний Гість Кувала зозулень 11,67 Mb

Київ / Почути на власні очі чи побачити на власні вуха? На концерті «Кам’яного Гостя» ви зможете робити це одночасно

20 БЕРЕЗНЯ 21:00

Бочка Хмільна (вул. Б. Хмельницького 3-Б1)
30 грн.

20 березня у клубі «Бочка Хмільна» «Кам’яний Гість» зіграє великий весняний відео-концерт. Програма складатиметься з кращих пісень гурту та, як завжди, різних музичних сюрпризів.

Весна надихає на творчість та подарунки, тож музиканти підготували своїм шанувальникам приємні несподіванки. Близько двох годин гості зможуть не тільки насолоджуватися якісним звучанням та цікавим музичним матеріалом, а й споглядати яскравий та динамічний відео супровід, який транслюватиметься на великий екран протягом усього концерту!

Цього вечора можна буде почути декілька нових пісень гурту, а також містичні звуки одного з найстародавніших та найзагадковіших інструментів світу – діджеріду. Сюрприз для справжніх поціновувачів – українська версія відомої балади легендарних "The DOORS" ¬– «People are strange».

Ще одна цікавинка – вже традиційний розіграш презентаційного диску "Кам’яного гостя". В доповнення до чудового настрою, у вас є можливість отримати гарно оформлену добірку пісень улюбленого гурту!

«Кам’яний Гість» ¬– неординарний представник української рок-сцени. Захоплюючі поетичні сюжети, автентична мелодійна музика, якісне звучання, стилістична різноманітність аранжувань – все це притаманно творчості гурту. Поєднуючи етнічні мотиви з сучасним роком, музиканти створюють пісні, які наповнені особливо теплим настроєм та доброю енергетикою.

Отже, чекаємо на вас та ваших друзів 20 березня у клубі «Бочка Хмільна» за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 3-Б 1 (М. «Театральна»). Початок о 21:00. Вхід – 30 грн.

Дізнатися більше про творчість «Кам’яного Гостя», а також прослухати та завантажити пісні можна на офіційному сайті гурту: www.kg.org.ua

 

Про авторів

Кам'яний Гість

Додав stoneguest 07 березня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска