Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Авторський вечір Олега Коцарева

24 БЕРЕЗНЯ 17:00

Фестиваль-ресторація "Диван" (пл. Бессарабська, 2)
Вхід вільний!

24 березня о 17:00 літературний портал Літфест (www.litfest.ru) запрошує у фестиваль-ресторацію "Диван" (пл. Бессарабська, 2), на авторський вечір тонкого лірика й гучномовця сучасної молодої поезії - Олега Коцарєва.

--------------------------------------

Про автора.

Поет і прозаїк. Народився в Харкові, зараз мешкає в Києві. За освітою журналіст, працює у видавництві «Смолоскип», а також журналістом-фрілансером. Автор книжок поезії «Коротке і довге» (2003), «ЦІЛОДОБОВО!» (2007, спільно з Богданом-Олегом Горобчуком і Павлом Коробчуком), «Мій перший ніж» (2009), «Збіг обставин під Яготином» (2009). Видав також збірку оповідань «Неймовірна Історія Правління Хлорофітума Першого» (2009).

Лауреат літературних премій «Смолоскип», «Молоде вино», імені Валер’яна Підмогильного, премії журналу «Кур’єр Кривбасу», молодежної премії "Киевскі лаври".

Зараз готує до друку збірку «Сьоме покоління ключів».

Поезія та проза друкувались у «Кур'єрі Кривбасу», «Березолі», «Черновику», «Футурум Арт», «Дети Ра», «Альманаху 1-го міжнародного літературного фестивалю», «Весло слова», «Весло ХР», «Харків forever», «10 європейців», на сайтах www.samvydav.net, www.litclub.lviv.ua, www.poetry.uazone.net, www.tochka.org.ua, www.artvertep.dp.ua. Критика та есеїстика публікувались у виданнях: «День», «Критика», «ЛітАкцент», УНІАН, «Березіль», «Український Тиждень», «ZaUA», «Тексти», «Історична правда» та ін.

Сторінка про автора у Вікіпедії. http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%86%D0%B0..>

 

Про авторів

Олег Коцарев

Додав Chyzh 22 березня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска