Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Катя Chilly Я - молодая (2006 р.) 5,19 Mb
Катя Chilly Криниченька (2006 р.) 4.90 Mb

Київ / Концерт Каті Chilly та "Digitonal"

07 КВІТНЯ 19:00

«Кругла зала» Музичного Театру в рамках «Grace Music Concert»
160 грн

7 квітня о 19:00 відбудеться концерт "Digitonal" та Каті Chilly, що виступлять на сцені «Круглої зали» Музичного Театру в рамках «Grace Music Concert».

«Друзі, ми вперше їдемо до колишнього СРСР, в Київ, де 7 квітня виступимо разом з кращими українськими музикантами. Це буде фантастичний вечір!». Такі слова з’явилися 22 березня в офіційному блозі "Digitonal" з особистою ремаркою Енді Добсона, лідера колективу: «Я дуже схвильований, адже давно хотів побувати в Києві. До того ж, зала Музичного Театру виглядає просто грандіозно».

«Ніщо не замінить живого музиканта та живі інструменти!».

Саме так вважає Енді Добсон, композитор та засновник проекту "Digitonal". Незабутню енергетику їхніх живих виступів вже змогли відчути відвідувачі концертів цього колективу у всьому світі. Феноменальні майстри імпровізації, вони занурюють слухачів в особливу атмосферу, коли здається, що музика створюється саме тут, прямо на очах.

«Протягом 15 років існування "Digitonal" я завжди намагався писати електронну музику, яка би зберігала мелодизм та гармонійність. Прагнув в ній знайти потрібний баланс між електронною та оркестровою музикою. Думаю, мені це вдалося», – розповідає Енді Добсон (Andy Dobson).

В Києві проект представлять Енді Добсон (клавішні, кларнет) та Семмі Бішай (струнні, скрипка).

«Коли я виходжу на сцену, відбуваються дива».

В якості українського хедлайнера концерту, творити дива на сцені в цей вечір буде Катя Chilly зі своїм акустичним проектом, який являє собою колоритну суміш фолку з джазовими інтонаціями, приправлену унікальним вокалом.

Голос Каті в живому звучанні — це безцінний подарунок музичним гурманам. Він нібито відкриває двері для переосмислення існуючих життєвих протиріч, вказуючи нові шляхи досягнення спокою та миру. Це завжди сильні емоції та яскраві, незабутні враження.

Коли: 7 квітня 2012 року о 19:00

Місце: Київ, «Кругла зала» Музичного Театру в рамках «Grace Music Concert»

Вхід: 160 грн. (в касі театру).

 

Про авторів

Катя Chilly

Додав Chyzh 02 квітня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска