Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Кам'яний Гість Ти скажи мені, друже.. 12.62 Mb
Кам'яний Гість Під плач гітари моєї 8.39 Mb
Кам'яний Гість Знову день 11.01 Mb
Кам'яний Гість Якщо бачиш 8.39 Mb
Кам'яний Гість The Conversation 5,73 Mb
Кам'яний Гість Кувала зозулень 11,67 Mb

Київ / Літо розпочнеться в п’ятницю в “Underground Music Hall”!

01 ЧЕРВНЯ 20:00

Underground Music Hall
Вхід вільний

1 червня в 19:00 у “Underground Music Hall” (пр-т Московский, 13В) гурт "Кам’яний Гість" зустріне літо великим двохгодинним абсолютно безкоштовним концертом!

В цьому концерті буде все: балади, рок-н-рол, середньовічні мотиви і навіть…блюз Шамана!

Один із сюрпризів вечора – українська версія пісні Джорджа Харрісона "While my guitar gently weeps". Це вже другий доробок із проекту "Рок-відродження", який гурт включив до своєї концертної програми. Зі сцени пісня вперше прозвучала 19 травня на спільному концерті з гуртом "Крематорій" і була дуже тепло прийнята публікою. Радіо-дебют пісні відбувся 25 травня в ефірі програми "Пора року" на радіо Ера-fm.

"Кам’яний Гість – не новачок на українській сцені, Цього року гурт відзначав свій 14й день народження. Київські музиканти – неодноразові учасники та організатори різноманітних українських рок-подій та концертів, мають великий досвід виступів, як на великих фестивальних майданчиках, так і в камерній атмосфері затишних клубів.

Сьогодні вони представляють публіці свою нову програми українською мовою. Заявлений музикантами стиль звучить як "своєрідна музика". І дійсно, творчість гурту важко обмежити рамками визначеного формату. Класичні рокові мотиви розбавляються мелодійністю флейт і трансовими ритмами етнічної перкусії, гітарний драйв переплітається з незвичайними(незвичними) мотивами варгану та діджріду, щирість лірики межує з іронією. Існує також і візуальний ефект – вдало підбраний відеоряд ще більше занурює слухача в атмосферу, створену музикою.

Літо – прекрасний час для подорожей та нових зустрічей. І його. Безумовно. Варто зустріти під звуки "своєрідної музики" у чудовій компанії музикантів гурту "Кам’яний Гість".

Початок концерту о 19:00. Вхід вільний.

Underground Music Hall: http://www.underground.co.ua

Группа "Каменный Гость": http://www.kg.org.ua>

 

Про авторів

Кам'яний Гість

Додав stoneguest 25 травня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска