Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Перкалаба Парагвай (2009 р.) 7.38 Mb
Перкалаба Дідовліс (2011 р) 11.71 Mb
Перкалаба Прерії (2007 р.) 2,22 Mb
Перкалаба Свято грибів і форелів 2.55 Mb
Перкалаба Бугай 3.14 Mb
Перкалаба Говорить Івано-Франківськ (2007 р.) 1.27 Mb

Київ / Оркестр Радості і Щастя "Перкалаба" дадуть сольний концерт в Києві

19 ЛИПНЯ 20:00

ПАБ "БОЧКА" ВУЛ. ВЕРХНІЙ ВАЛ 22 (Ст. Метро "Контрактова площа")
70 грн., можливе попереднє бронювання місць за столами

"Перкалаба", мабуть, одна з небагатьох популярних формацій, яка ніколи не прагнула стати масовим поп-продуктом і звучати з кожної праски. І, напевно, саме ця творча безкомпромісність зробила "Перкалаба" шанованою та улюбленою як глядачами, так і колегами-музикантами! І, звичайно ж, найголовніша заслуга музикантів - вони ніколи не зупиняються на старих досягненнях, а це означає, що публіка почує нові пісні, та буде прагнути не пропускати кожен новий концерт!

Гідна українська відповідь сплеску популярності на Горана Бреґовіча, Бобана Марковіча і Non Smoking Orchestra Еміра Кустуріци, Перкалаба почала свою діяльність у 1998 році. З того часу гурт став відомим і бажаним не лише в Україні, а й в Німеччні, Польщі, Австрії, Швейцарії та Нідерландах. Етно-рок фестивалі усього світу знають і чекають на Перкалабу знову, знову і знову.

Подібно до Євгена Гудзя, до речі, одного з поціновувачів творчості Перкалаби, що пропагує джипсі-панк, гурт вигадав свій власний стиль - gutzul roots. Кожен з попередніх чотирьох альбомів Перкалаби (Горрри! (2005), Quazzargh vs Perkalaba (2006), Говорить Івано-Франківськ (2007) та !Чидро (2009)) – інакший, ранішні треки гурту тяжіють до реґґі, трансформуючись з часом в бік народної гуцульської музики і чаклунства. Але кожен окремий хіт обов’язково містить у собі три складові, властиві в такому поєднанні лише Перкалабі: музичну якість та есклюзивність, силу підриву до дії та танцю, непорівнювану ні з чим, і наповненість поєднання звуків і тексту в окремий трансовий, надреальний меседж, обов’язковий стимул емоцій справжнього, неймовірного життя.

 

Про авторів

Перкалаба

Додав nady 08 липня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска