Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Концерт "Європейського джазового оркестру" 2012

19-20 ВЕРЕСНЯ

Київ
Вхід вільний

Національна радіокомпанія України спільно з Європейською мовною спілкою презентували медіа-проект "Європейський джазовий оркестр-2012".

В "Європейський Джазовий Оркестр-2012" були відібрані музиканти майже з 20-ти країн за принципом: 1 учасник з 1 країни. Георгію Матвіїву, бандуристу з Одеси, випала честь представляти Україну (наша країна вперше на цьому проекті).

В програмі концертів оркестру переважно авторська музика Ігоря Стецюка (худ.кер., диригент оркестру та проф. кафедри композиції НМАУ ім. Чайковського), а також номери для бандури соло.

У Києві 19 вересня у Великій концертній студії Будинку звукозапису НРКУ (вул. Л.Первомайського, 5-a) та 20 вересня – в Оперній студії Національної музичної академії ім. П.І.Чайковського відбудуться виступи "Європейського джазового оркестру-2012" – "European Jazz Orchestra-2012".

Запис "Європейського джазового оркестру-2012", який буде здійснений під час концерту у Києві, транслюватиметься Європейською мовною спілкою 28 вересня на весь світ.

Відмінними рисами українського проекту “EJO-2012” є нова стилістика репертуару - сучасний джаз-рок у поєднанні з елементами симфонізму та склад -  разом з класичним біг-бендом гратиме молодий талановитий український бандурист Георгій Матвіїв з Одеси, а у концертах в Україні до біг-бенду приєднається струнна група Заслуженого академічного симфонічного оркестру НРКУ. У дні виступів "EJO-2012" до Києва мають приїхати до 40 джазових продюсерів EBU – представників провідних радіокомпаній світу.

Музичні експерти EBU вже визнали, що подібних мистецьких експериментів  не було.  

 

 

Про авторів

Європейський джазовий оркестр 2012

Додав Настічка 29 серпня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска