Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Антін Мухарський Слава Україні (2012 р.) 7.59 Mb

Київ / Презентація нового неполіткоректного роману «Доба. Сповідь молодого «бандерівця» Антіна Мухарського

07 ЖОВТНЯ 15:00

зала №2 «Книжкового Арсеналу» (вул. Лаврська 10-12)

Антін Мухарський розповість про одну добу з життя «бандерівця», професора антропології та автора проекту «Лагідна українізація» Ореста Лютого

7-го жовтня в рамках «Книжкового Арсеналу» письменник та шоу-мен Антін Мухарський представить свій новий неполіткоректний роман «Доба. Сповідь молодого «бандерівця». Всіх охочих запрошують до зали №2 «Книжкового Арсеналу» (вул. Лаврська 10-12) на 15:00.

Увага! Під час презентації відбудеться лотерея! Той читак, котрому посміхнеться удача, отримає в подарунок аудіокнигу «Доба» та диск Ореста Лютого «А я – не москаль!» з автографом автора та кілька плакатів від «Союзу вольних художників»


Книга вийшла друком у Мистецькій Агенції «Наш Формат» спільно з видавництвом «Зелений пес» попри всі перешкоди. Нагадаємо, що побачивши ілюстрації Андрія Єрмоленка та прочитавши вступ до роману, друкувати його відмовились три друкарні поспіль! Мовляв, у них цензура не пропустить.

Не зважаючи ні на що, «Доба» та перший музичний альбом Ореста Лютого були презентовані на Форумі Видавців та спричинили справжній фурор. А не пройшло і трьох тижнів, як роман потрапив до ТОП-20 продажів книгарні Є.

Автор запрошує на презентацію всіх охочих, але забороняє приходити: «…людям без почуття гумору, із нестійкою психікою та ознаками політичної шизофренії, адептам совкового дебілізму, прихильникам різних тоталітарних ідеологій, безкультурним азійським хамам, жлобам, культурно темним пострадянським почварам, дітям до 18 років, вагітним жінкам, людям, що керують транспортним засобом…»

Більше інформації за телефоном 067-67-97-976 – Таміла Ташева

Придбати книгу «Доба. Сповідь молодого «бандерівця»
Придбати аудіокнигу у виконанні автора «Доба. Сповідь молодого «бандерівця»
Купити диск Ореста Лютого "А я - не москаль!"
 

 

Про авторів

Антін Мухарський

Додав nady 03 жовтня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска