Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Дитячі читання «Музичні віршолюбики»

13 ЖОВТНЯ 11:00

Руський клуб «КультРа» (вул. Володимирська, 4)
вхід вільний

Осінь – чи не найкращий час для читання і слухання поезії, адже в цю пору особливо хочеться вдумуватися, вслухатися – у слова і музику хороших віршів.
Тож невипадково, що найближчі осіннні дитячі читання «Граней-Т» «Віршолюбики» будуть музичними. 13 жовтня об 11:00 в руському клубі «КультРа» читати і співати вірші для дітей будуть Uлія Лорd, гурт «Кроки», Роман Коляда, Діля з гуртом «Астарта» та Євген Їжак із гурту «ТаРута».


Як відомо, таємне товариство віршолюбиків приймає у свої ряди лише щирих поціновувачів хорошої, добірної поезії. Нагадаємо, що віршолюбиками вже стали художниця Марися Рудська, народний депутат Олесь Доній, режисер Сергій Архипчук, журналісти Юлія Банкова, Ірина Ванникова, Марічка Падалко, Яна Конотоп, письменники Іван Андрусяк, Сергій Пантюк, Світлана Поваляєва, Павло Коробчук та мисткиня Анжеліка Рудницька.

Віршолюбики-музиканти традиційно читатимуть (але цього разу ще й співатимуть!) поезії Юрка Бедрика, Івана Андрусяка, Лесі Мовчун, Сергія Пантюка, Леоніда Сороки, Михаїла Яснова, Андрея Хадановіча, Грицька Чубая, Романа Скиби, Юліана Тувіма та Томаса Стернза Еліота.

І, звісно ж, на наших улюблених маленьких віршолюбиків, які будуть уважно-уважно слухати віршолюбиків дорослих, чекають книжкові та іграшкові подарунки від «Граней-Т»!

Запрошуємо всіх маленьких і великих віршолюбиків!

13 жовтня 11:00
м. Київ
Руський клуб «КультРа» (вул. Володимирська, 4)
Вхід вільний
Обов’язкова реєстрація за телефоном: 095 3173224

 

Про авторів

Видавництво Грані-Т , ТаРута , Гурт Астарта , Павло Коробчук , Світлана Поваляєва , Сергій Пантюк , Іван Андрусяк

Додав nady 09 жовтня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска