Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Прес-конференція з нагоди відкриття І Міжнародного театрального фестивалю «Документ»

05 ГРУДНЯ 18:00

книгарня «Є» (вул. Лисенка, 3)
вхід вільний

Книгарня «Є» запрошує на прес-конференцію з нагоди відкриття І Міжнародного театрального фестивалю «Документ», яка відбудеться 5 грудня.

Учасники прес-конференції: куратор фестивалю Катерина Бабкіна, директор Goethe-Institut в Україні Вера Багальянц, режисер театрального колективу "Rimini Protokoll" Даніель Ветцель, представник співорганізатора фестивалю Незалежного центру «Текст» режисер Андрій Май.

І Міжнародний театральний фестиваль «Документ» відбудеться у Києві з 6 по 9 грудня.Вінпокликалий популяризувати документальний метод у сучасному театрі з метою розвитку документального театру в Україні та налагодження міжнародних зв’язків в цій галузі для подальшої плідної співпраці. Документальний метод є давно популярним в німецькому, британському та взагалі європейському сучасному театрі, впродовж останніх років він широко використовується в Росії. Однак для українських глядачів та фахівців у галузі театру він здебільшого якщо й відомий, то тільки як чужий цікавий кейс.

Впродовж чотирьох днів українці матимуть змогу ознайомитися з найкращими актуальними зразками документальних проектів. В Києві буде презентовано доробок театральної групи з Німеччини «Rimini Protokoll», вистави законодавців сучасної театральної дійсності Росії ТЕАТР.DOC, незалежного центру «Текст», Державного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки. Режисери та драматурги згаданих колективів проведуть воркшопи й зустрічі, присвячені документальному методу в театральному мистецтві.

 

Акредитація пресиобовязкова!

Акредитація та довідки за тел. (067) 588 94 10

 

Про авторів

Книгарня Є

Додав Настічка 01 грудня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска