Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Відкриття полиці «Детективи та пригоди», презентація перевидання першого детективу Андрія Кокотюхи «Шлюбні ігрища жаб»

11 ГРУДНЯ 18:00

книгарня «Є»: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті Ворота»
вхід вільний

Книгарня «Є» та видавництво «Піраміда» запрошують на відкриття полиці «Детективи та пригоди» та презентацію перевидання першого детективу Андрія Кокотюхи «Шлюбні ігрища жаб», що відбудуться 11 грудня.

11 грудня 2012 року в книгарні «Є» в порядку експерименту буде презентована та відкрита перша україномовна полиця «Детективи та пригоди». Де, чи не вперше за час існування української книжкової торгівлі, національну літературу детективного та пригодницького жанрів, а також трилери, горори та перекладну літературу цих жанрів українською мовою буде виділено окремо від інших та сегментовано.

У рамках цієї акції буде презентована відома книга Андрія Кокотюхи «Шлюбні ігрища жаб» у новій, актуальній редакції та з зовсім новими додатками (зокрема, в книгу ввійде перший в українській літературі текст формату «книга про книгу» — історія появи «...жаб», наповнена несподіваними подробицями).

Ця книга, безперечно, займе своє місце на Першій Україномовній Полиці Детективу та Пригод. Андрій Кокотюха був серед тих, хто прийшов до книгарні «Є» із ініціативою створити для книжок цих жанрів окрему полицю. На переконання ініціаторів, це сприятиме кращій орієнтації читачів, котрі шукають серед українських творів саме таку, та допоможе їм визначитися з вибором.

 

Про авторів

Андрій Кокотюха

Додав Настічка 06 грудня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска