Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Презентація книжки «Єврейська цивілізація. Оксфордський підручник з юдаїки»

21 ЛЮТОГО 18:00

Книгарня «Є» у м. Київ (вул. Лисенка, 3)
вхід вільний

Книгарня «Є» та видавництво «Дух і літера» запрошують на презентацію книжки «Єврейська цивілізація. Оксфордський підручник з юдаїки», яка відбудеться 21 лютого.

Книга «Єврейська цивілізація. Оксфордський підручник з юдаїки» є перекладом The Oxford Handbook of Jewish Studies. Це – унікальне для української гуманітаристики видання, у якому представлено історію науки про єврейство від її зародження до сьогодення. Перед читачем відкривається весь обшир «єврейської цивілізації»: історія громад у різних регіонах (мусульманські країни, християнський Захід, Центрально-Східна Європа та ін.) та за різних часів (талмудичний період, Середньовіччя, модерна доба, новітні часи). Книга знайомить з історією єврейських мов, розмаїттям літератури, єврейським містицизмом, теологією, бібліїстикою. У виданні представлено статті з історії єврейського мистецтва, кіно та музики, соціології, демографії, ґендерних студій та інших дисциплін, які об’єднує юдаїка.

Видання адресовано викладачам та студентам гуманітарних факультетів, а також усім, хто цікавиться єврейськими історією та культурою.

Учасники - Маргарита Єгорченко, Вадим Скуратовський, Леонід Фінберг.

 

Інформація та акредитація ЗМІ за адресою <o.halushka@book-ye.com.ua>

або за тел. (093) 420 15 36.

 

Про авторів

Книгарня Є

Додав nady 20 лютого 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска