Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Творчий вечір скрипаля-віртуоза Василя Попадюка

07 БЕРЕЗНЯ 21:00

Ресторан-клуб «Толстой» (вул. Червоноармійська 19)

7 березня в ресторан - клубі "Толстой" всесвітньовідомий  скрипаль - віртуоз Василь Попадюк, на своєму творчому вечорі подарує всім весняний настрій, прекрасну щиру музику і душевне спілкування в невимушеній атмосфері.

Скрипаля №1 Василя Попадюка називають "Сучасним Паганіні" і володарем "Золотої скрипки"  - він відомий половині світу. Його талантом захоплюються перші особи держав, дипломати, видатні люди, професійні музиканти та непідготовлені слухачі. Більше 150 концертів в рік у Європі, Африці та на американському континенті він влаштовує зі своєю командою, в якій зібрані кращі музиканти з Америки, Куби, Канади, Угорщини.

Його віртуозною грою у свій час захоплювалися радянський лідер Михайло Горбачов і його дружина, Садам Хусейн подарував йому іменний годинник, а королева Софія запрошує повторити візити - концерти. Він "феномен", що славить Україну у всьому світі.

Василь Попадюк грає на 15 інструментах, в стилі World Music, вважається що він створив свій власний стиль об'єднавши класичну, слов'янську, фольклорну, циганську, популярну музику і джаз. Він з успіхом збирає великі повні зали, але на цей раз гратиме для друзів, знайомих і просто земляків у вузькому колі і невеликому, затишному залі. Василь говорить, що йому все одно - грати для українців, росіян або канадців. Вважає себе людиною світу і глядача також сприймає вище за всякі національності.

Василь Попадюк: Для мене немає різних аудиторій або характерів аудиторій. Але, звичайно ж, мені завжди дуже приємно грати в Україні, це привід побачити близьких та друзів. На концерті, який відбудеться 7 березня, я виконаю кращі свої твори. А також Вас чекають несподівані  дуети з друзями - музикантами і звичайно ж, приємне спілкування.

Не пропустіть!!! 

Заказ билетов по тел. (044) 590-55-55 или на сайте  karabas.com.
Резерв столиков по тел. (044) 200-38-38

 

Про авторів

Василь Попадюк

Додав nady 27 лютого 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска