Увійти · Зареєструватися
 

Галереї

Київ / Спільний концерт гуртів Chasing Giants & Make Like a Tree

14 КВІТНЯ 19:00

Студия йоги Vedalife ул. Гончара, 90/92
30 грн + музыкальный инструмент (приносите с собой все, на чем можно играть)

Що змушує музикантів об'єднуватися і робити спільні проекти? Це може бути спільна мета, може бути спільнасимпатія до того, що робить іншатворча людина. А може бути і мрія. Напевно, наші музиканти і не підозрюють, що їх об'єднує мрія. Але це дійсно так. Запрошуємо вас на «концерт мрії» - спільний концерт гуртівChasingGiants& MakeLikeaTree.

ChasingGiants– це музичне дітище двох талановитих молодих хлопців: Андрія з Ялти і Елвіна з Америки. Хлопці познайомилися три роки тому і тоді навіть не думали про те, що у них буде гурт. Елвін взагалі боявся сцени і не міг нормально співати, але в один прекрасний момент його просто перестало хвилювати те, що над ним всі сміються і хлопець почав грати в своє задоволення. На цій хвилі його й підхопив Андрій. У 2012 році вони написали свої перші пісні і дуже скоро за допомогою друзів зняли відео на композицію «After all the times», яка і стала «першою для публіки».

Сьогодні Chasing Giants знають не тільки кияни. За останній місяць група відкатала невеликий тур по містах Росії і України. «Переслідуй своїх гігантів (мрії)» –так перекладається назва групи.

Сергій Онищенко–з числа тих, хто переслідує своїх гігантів. Доказ цього – його проект MakeLikeaTree. Сергій – молодий музикант з Харкова, який на даний час подорожуєУкраїною. Великій аудиторії він відомий, напевно, навіть більше своїми подорожами, ніж музикою. Зовсім нещодавно Сергій подолав величезний шлях довжиною в 15 000 кілометрів з Харкова на Сахалін. І все це автостопом.

З цієюподорожжю пов'язано багато історій, які є і в піснях, і запаморочливо красивих фотографіях, які Сергій привозить із собою в кожне місто в якості доповнення до концерту. На даний момент MakeLikeaTree– це гурт, якийв кожному місті виглядає по-різному. А все від того, що в кожному новому місті до Сергія приєднуються нові музиканти. Все просто.

тел. (044)3604690 | (093)8756109

 

 

Про авторів

Культура

Додав nady 10 квітня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска