Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Презентація книги «Львів - Архітектура & місто. 100 визначних пам'яток архітектури»

13 ЧЕРВНЯ 18:00

Будинок Архітектора

13 червня о 18:00 у Будинку Архітектора  в рамках "Четвергів" (щотижневих заходів) Міжнародного архітектурного фестивалю CANactions за участі авторів книги Андреаса Гофера (Відень), Елізабет Ляйтнер (Відень) та Богдана Черкеса (Львів).

Вхід вільний

http://www.kulturforum-kiew.org/images/banners/Buch_Foto.jpg

ПРО АВТОРІВ

http://www.kulturforum-kiew.org/images/banners/Andreas%20Hofer.jpg

Андреас Гофер здобув освіту архітектора у Відні та у Ботозі і 2000 року захистив дисертацію. Він є професором у галузі містобудівництва Віденського технічного університету, а тако викладає в технічних інститутах в Аахені Мюнстері та Дармштадті (Німеччина). Він займається дослідженнями та викладає міжнародний та неформальний розвиток міст.

http://www.kulturforum-kiew.org/images/banners/E.Leitner.Buchprsentation.jpg

Елізабет Ляйтнер вивчала архітектуру та івент-менеджмент у Відні, після чого захистила дисертацію 2012 року. Вона є координаторкою австрійських та міжнародних архітектурних проектів, а також викладає і займається науковими дослідженнями у галузі містобудівництва у Віденському технічному університеті (основний напрям дослідження - фестивалізація та культура містобудівництва).

http://www.kulturforum-kiew.org/images/banners/Bohdan%20Tscherkes.jpg

Богдан Черкес - доктор архітектури, професор, директор Інституту архітектури, завідувач кафедри Дизайну та основ архітектури, академік Української Академії Архітектури і Саксонської Академії мистецтв, професор Віденського та Дармштадтського технічних університетів, член ICOMOS. 27 травня 2009 р. у Національному університеті "Львівська політехніка" відбулася презентація монографії д.арх., проф. Б.С.Черкеса "Національна ідентичність в архітектурі міста", яка стала "Книжкою року-2008" в Україні.

 

Про авторів

Культура

Додав nady 12 червня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска