Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Літературний вечір, присвячений соціальному арт-проекту «Голоси» (Євгенія Чуприна, Анна Малігон, Каріна Тумаєва, Галина Танай та Мідна)

05 ЛИПНЯ

кафе «Любовь-Морковь» (Київ, вул. Верхній Вал, 16)
вхід вільний

У п’ятницю, 5 липня, о 19:00 у київському кафе «Любовь-Морковь» (вул. Верхній Вал, 16) відбудеться літературний вечір, присвячений соціальному арт-проекту «Голоси». На літературному вечорі читатимуть поезію і розповідатимуть свої історії письменниці Євгенія Чуприна, Анна Малігон, Каріна Тумаєва, Галина Танай таМідна.

«Голоси» - це замовчані історії про тіло, їжу та емоції, це особисті історії, які закликають не ховатися із своїми переживаннями та проблемами, а говорити про них та шукати вихід.

Непрості стосунки з їжею та власним тілом знайомі багатьом жінкам. Говорити про це незручно і соромно. Аудіо-візуальний проект “Голоси” звертається до досвіду дванадцяти жінок, які пережили розлад харчової поведінки. Це документальні тексти, написані на основі розмов з цими ними, фото Наталки Довгої, які відображають лейтмотив кожної з історій, а також звукова інсталяція.

Проникаючи у сферу невідомого і замовчуваного, “Голоси” показують те, що  ми не завжди помічаємо, не надаємо ваги чи засуджуємо у поведінці близьких нам жінок. Обмеження в їжі та переїдання, дієти, контроль і його втрата, емоції, що їх переповнювали, – це часто сприймається як жіночі примхи або рідкісні психіатричні діагнози. Дванадцять жінок, які поділилися своїм досвідом, створилидля нас можливість переосмислити поняття анорексії, булемії чи переїдання.

 

Про авторів

Літературний клуб «МАРУСЯ» , Поетеса Мідна , Євгенія Чуприна

Додав nady 03 липня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска