Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Ундервуд Тарас (2014 р.) 6.95 Mb
Ундервуд Самая красивая девушка в мире (2013 р.) 3.47 Mb
Ундервуд Бабл-гам (2011 р.) 10.07 Mb
Ундервуд Старый корабль (tribute пісні «Машины Времени») 5,06 Mb
Ундервуд Следи за её левой рукой 5.94 Mb
Ундервуд God save digital connection (2007 p.) 1.74 Mb

Київ / Концерт гурту «Ундервуд» в рамках церемонії нагородження музичної пермії «НеПопса»

31 СЕРПНЯ 19:00

арт-паб «Бочка»

Група УНДЕРВУД запрошена у якості хедлайнера на церемонію нагородження музичної премії «НеПопса» від Джем FM, яка відбудеться 31 серпня 2013 року в Києві в арт-пабі «Бочка».
 
Джем FM для групи УНДЕРВУД - сама форматна радіостанція в Україні, тому музиканти охоче відгукнулися на пропозицію взяти участь у церемонії.
 
«Завжди радісно, їколи українські групи досягають визнання, особливо, якщо це визнання не тільки у нас в країні, але і за кордоном. УНДЕРВУД - якраз такі хлопці. І мені дуже приємно, що вони не забувають про своє коріння і з задоволенням приїжджають в Україну з концертами, - зазначає програмний директор Джем FM Юрій Петровічев. - Також приємно з кожним новим релізом бачити їх творчий ріст і нові грані таланту, які не перестають щоразу приємно дивувати».
 
Музиканти поки тримають в секреті програму, яку представлять глядачам. Відомо тільки, що одночасно з улюбленими хітами будуть виконані пісні з нового альбому «Жінки і діти», який ось-ось побачить світ.
«Сенс нашого дуету - це написання пісень і рух вперед. Нові пісні обов'язково будуть, але будь-яке шоу має будуватися так, щоб не мучити слухачів незнайомим матеріалом. Тому програма буде містити пісні різних періодів», - розповідає Максим Кучеренко.
 
УНДЕРВУД в Києві виступить в акустичному складі: Володимир Ткаченко (вокал, клавіші, гітара), Максим Кучеренко (вокал), Володимир Корнієнко (гітара, бек-вокал). Група часто дає акустичні концерти, при цьому викладається, як на виступах у повному складі.
«Акустичне звучання - саме правильне і найніжніше. У цьому є безискусственность і щось дуже справжнє і чесне. В акустиці видно скелет пісні, а це головне. І у слухача як раз є можливість відчути і зрозуміти, як та чи інша пісня була складена: під клавіші або під гітару», - говорить Володимир Ткаченко.
 
Група УНДЕРВУД завжди балансувала між кількома музичними стилями, при цьому тексти залишалися непопсовим. І саме за них групу люблять люди, що працюють зі словом - журналісти, редактори, поети та письменники.
«Нас завжди вчили що попса - це погано. Попса - це такий бездушний конструктор, що виконує функції мас-маркету і позбавлений будь-якої абстрактності, поетичності. З цим зрозуміло, - пояснює Максим Кучеренко. - Набагато складніше себе почуваєш, коли починається суперечка типу ВВ - це не попса, а Океан Ельзи - попса? Або Джон Зорн - це не попса, а Том Вейтс - попса? А стерво Майк Паттон навіщо тоді італійську попсу перепел? Тут плутанина і якась несправедливість. На довершення цього неподобства зауважу, що ні нас, ні перерахованих вище музикантів форматні поп-радіостанції не крутять».
 
Зате УНДЕРВУД можна почути на Джем FM - радіостанції, яка ротується рок-н-рольну нетривіальну музику. Музиканти зізнаються, що не дуже люблять слово «формат» в контексті музичних смаків, вважаючи за краще застосовувати його до відносин між людьми. Володимир Ткаченко додає: «радійних підтримка рок-музики, яка переживає зараз непростий час - завдання складне і шляхетне! Ще раз спасибі Джем FM за можливість почути наші пісні в українському ефірі! Сподіваюся число ундервуд-неофітів після ротації на Джемі тільки зросте!»
 
 
Нагадаємо, що на початку вересня у групи УНДЕРВУД виходить сьомий номерний альбом «Жінки і діти». А на сайті Джем FM йде голосування за Кращу групу України за версією слухачів, в якому бере участь і УНДЕРВУД.
 
 
Про групу:
Група УНДЕРВУД була заснована в 1995 році в Сімферополі. У 2000 році музиканти переїхали до Москви, а двома роками пізніше записали дебютний альбом «Все пройде, мила».
На сьогоднішній день групою видано шість номерних альбомів: «Все пройде, мила» (2002), «Червона кнопка» (2003), «Бабло перемагає зло» (2005), «Опіум для народу» (2007), «Все, кого ти так сильно любив »(2008),« Бабл-гам »(2011). У вересні 2013 виходить сьомий альбом групи «Жінки і діти», кошти на який були повністю зібрані шанувальниками групи за допомогою краудфандінга на planeta.ru.
У складі УНДЕРВУД сьогодні - всі вихідці з України: Володимир Ткаченко (вокал, клавіші, гітара), Максим Кучеренко (вокал, перкусія), Володимир «Корній» Корнієнко (гітара, бек-вокал), Андрій Гагауз (бас-гітара), Володимир Бусель (барабани).
 

 

Про авторів

Ундервуд , Скай , Арт-паб Бочка

Додав nady 21 серпня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска