Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Антін Мухарський Слава Україні (2012 р.) 7.59 Mb

Київ / Авторський проект Ореста Лютого «Лагідна та сувора україназація»

29 ЛИСТОПАДА 21:00

вул. Хрещатик, 44-Б, арт-клуб "44"
Передпродаж квитків: 100 грн. У день заходу: 120 грн.

29 листопада в рамках великого сольного концерту у Києві в арт-клубі «44» професор антропології Орест Лютий презентує свій авторський проект "ЛАГІДНА ТА СУВОРА УКРАЇНІЗАЦІЯ" та нові пісні з майбутнього альбому, що побачить світ у 2014 році.
Гуманітарний культурологчний проект «Лагідна українізація» з’явився у серпні 2012 року. За словами лідера гурту «Сталін унд Гітлер капут» Ореста Лютого - професора антропології, старого музичного рецидівіста (а поза сценою — актора і телеведучого Антіна Мухарського), проект зародився понад 20 років тому і матеріалізувався у сучасній Україні, як реакція на українофобську політику держави. На меті – українізувати «найбільш одіозні прояви» російської попси та шансону, пісень радянських часів, міського романсу, традиційної естради та кіно-хітів. Зокрема: „Владімірскій централ”, „А бєлий лєбєдь на пруду...”, „Мурка”, „Дєнь Побьєди” - українізовані в естетиці „бандерівської криївки”.

«Ця музика пестить серце, серце, яке скучило вже за справжньою, українською, можливо, трошечки радикальною музикою. Ми не ховаємо якісь проблеми, не заганяємо їх в середину, бо… «Слово невимовлене отрутою стає», — так сказав батько Фрейд у свій час. Не треба заганяти всі ці речі в середину, бо вони або десь у мізку вибухнуть якимись неадекватними діями, або у соціумі якимись заворушеннями. Треба про це говорити» — впевнений Орест Лютий.
«Орест Лютий – це спроба культурологічного опору тій тотальній дебілізації, яку провокує дика популярність російськомовної попси і шансону. Орест Лютий теж співає шансон, але українською, з гумором і артистизмом» – додає Антін Мухарський.
Щиро запрошуємо на концерт усіх охочих!
ВАЖЛИВО!!! Не рекомендоване відвідання заходу – людям без почуття гумору, із нестійкою психікою та ознаками політичної шизофренії, адептам «совку», прихильникам різних тоталітарних ідеологій, безкультурним хамам, дітям до 18 року, вагітним жінкам, людям, що керують транспортним засобом…:)
ОБЕРЕЖНО!!!! В текстах присутня дозована та вмотивована кількість ненормативної лексики!
Квитки
Попередній продаж 100 грн. на сайті та в касах Карабас - http://kiev.karabas.com/orest-lyutij-ta-stalin-und-gi.. 
В день концерту 120 грн. - тільки в арт-клубі 44
Довідки та бронювання столів (044) 279 4137

 

Про авторів

Антін Мухарський

Додав nady 19 листопада 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска