Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Тарас Чубай Лента… (Записано з концерту, присвяченого 15-річчю групи у Львівській Опері 2 січня 2005 року) 5.97 Mb
Тарас Чубай Ти втретє цього літа зацвітеш... 3.31 Mb

Київ / Концерт Траса Чубая з програмою співаної поезії (акустика)

14 ГРУДНЯ 21:00

Арт-клуб "44" (Хрещатик, 44-Б)
80 грн. - тільки в клубі до 30 листопада включно 100 грн. - передпродаж на сайті та в касах Карабас та в клубі з 1 грудня 120 грн. в день концерту

Проект Меломан презентує: Тарас Чубай з програмою співаної поезії. 14 грудня о 21:00 у столичному арт-клубі 44.

Цього вечора ви почуєте композиції Тараса Чубая на вірші Грицька Чубая, Костя Москальця, Юрія Андруховича, Івана Малковича, Володимира Івасюка, Дмитра Павличка, Богдана Стельмаха.Серед них - «Вона», «Коли до губ твоїх», «Я піду в далекі гори», «Нестримна течія», «Запроси мене у сни»…

14 грудня ми чекаємо на тих, хто як і ми, давно та віддано любить пісні Тараса Чубая. Це буде тихий вечір, сповнений краси та почуттів. 

Проект "Меломан", продюсер Марина Степанська 

Проект «Меломан» створено для людей, які дійсно «палко люблять музику», чиї смаки та інтереси не обмежені якимось догмами чи умовностями. В проекті приймають участь зовсім несхожі музиканти, що грають дуже різну музику. Та кожен з них - унікальний та неординарний. І саме це їх поєднує. Неформальні музичні вечори – це можливість живого спілкування, це клуб, до якого ми запрошуємо і фанів, і музикантів, - друзів та колег тих, хто буде виступати на сцені.

В проекті вже прийняли участь найцікавіші українські та іноземні музиканти: «Перкалаба», Валентин Стрикало, «MRK», Тарас Чубай, «KOZAK SYSTEM», Соня Сотнік, «Qarpa», Biplan (Літва), «Мегаполіс» (Росія), «Настя» (Росія), RasKar «STRAMASH» (Великобританія), THE TOOBES (Білорусь). Будемо раді почути ваші побажання щодо наступних концертів.

 

Про авторів

Тарас Чубай

Додав nady 19 листопада 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска