Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Презентація книжки Макса Кідрука «На Зеландію!»

12 БЕРЕЗНЯ 18:00

книгарня «Є» (вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті ворота»)
Вхід вільний

Книгарня «Є» та видавництво «КСД» запрошують на презентацію нової книжки Макса Кідрука «На Зеландію!», що відбудеться 12 березня. Початок – о 18:00. Макс Кідрук, невтомно досліджуючи цікаві місцинки нашої планети, побував у 31 країні й написав 14 книжок. Його твори розпалюють жагу до подорожей, адже Макс знається на секретах незабутніх мандрівок. Серед літературних нагород молодого автора – ІІ премія конкурсів «Коронація слова» і «Книга року» від журналу «Кореспондент», диплом «Відкриття року» від книговидавничої мережі «КС».

Його історії про веселі мандрівки до найнеймовірніших закуточків світу з купою цікавенних пригод, приправлені до того ж дотепним гумором, не можуть залишити байдужим абсолютно нікого!
Obozrevatel.com

Просив у Бога пригод – ось, маєш їх повну торбу! Десь серед пісків Сахари Макс вичитав у Інтернеті про таку кричущу ганьбу, що його серце стиснулося від болю за Україну й він просто не зміг залишитись осторонь. І нова подорож почалася! Невгамовний мандрівник пробився через революційні заколоти в Єгипті, щаслива доля вберегла його від неприємностей із корумпованими сирійськими митниками, і врешті дорога щасливо привела Макса до Нової Зеландії, де він має «передати вітання» її жителям і сповна віддячити за безсоромний конкурс «Виграй українську дружину», у якому українські красуні стали секс-іграшками для іноземного туриста.
Тепер він влаштує в Окленді таку просвітницьку акцію, після якої подібні вихватки вже навряд чи повторяться.

 

Про авторів

Максим Кідрук

Додав nady 10 березня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска