Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Кам'яний Гість Ти скажи мені, друже.. 12.62 Mb
Кам'яний Гість Під плач гітари моєї 8.39 Mb
Кам'яний Гість Знову день 11.01 Mb
Кам'яний Гість Якщо бачиш 8.39 Mb
Кам'яний Гість The Conversation 5,73 Mb
Кам'яний Гість Кувала зозулень 11,67 Mb

Київ / «Кам’яний гість» - 18 років витримки. Святкуймо разом!

22 КВІТНЯ 20:00

Бочка на Подолі (вул. Верхній Вал, 22)
50-100 грн.

Друзі, запрошуємо вас на концерт-святкування дня народження гурту «Кам’яний гість», що відбудеться 22 квітня 2016 в арт-пабі «Бочка на Подолі».

День народження – завжди особлива подія. Для музикантів гурту - це більше, ніж просто концерт. Іменинники готують для вас справжній міні-фестиваль з різноманітними візуально-музичними сюрпризами та подарунками!

Цього вечора пролунають кращі композиції з історії гурту: «Там, за горами», «Шато Гайар», «Їхали козаки», «Пити треба менше», «Ти скажи мені, друже», «Заходився у війні», «Знову день» та ін., а також пісні раннього періоду, що вже встигли припасти пилом та вперше за багато років будуть відтворені у зовсім новій обробці.

Для поціновувачів класики року в українському стилі гурт виконає пісні з концертної програми «60/80», у якій хіти легендарних «The Beatles», «The Doors», «Queen», «Creedence Clearwater Revival», «Slade», «Pink Floyd», «Rainbow», Дженіс Джоплін, Боба Ділана звучатимуть у перекладі українською мовою та в нових аранжуваннях.

Для шанувальників тихої музики іменинники підготували акустичну частину, у якій ви зможете насолодитися заспокійливим звучанням гітар, оповитим ніжною мелодійністю флейти та ритмічною підтримкою кахону.

До того ж, на вас чекає ексклюзив - прем’єра пісні «Човен», що стане своєрідним анонсом майбутньої платівки, яку музиканти планують видати у цьому році.

Безпосередньо на концерті у вас буде можливість придбати альбоми гурту, долучившись до доброї справи - всі кошти від продажу дисків «Кам’яний гість» передає на підтримку поранених бійців української армії.

Окрім музичної частини, на вас очікує традиційний розіграш дисків та футболок з символікою гурту. Ви матимете нагоду поспілкуватися з музикантами та отримати автографи.

І все це в якісному звучанні та у яскравому світлосупроводі!

Отже, беріть друзів та приходьте святкувати разом з нами, отримавши заряд натхнення й позитиву від музичного напою 18-річної витримки у виконанні гурту «Кам’яний гість».

Святкуймо разом 22.04.2016 у клубі «Бочка на Подолі» (м. Київ, вул. Верхній Вал, 22). Квитки можна придбати на сайті Karabas (http://karabas.com), у театральних касах та безпосередньо перед концертом. Кількість місць обмежена.

Будемо вдячні вам за поширення інформації про концерт, а також репости та вподобання!

Детальна інформація на офіційному сайті гурту «Кам’яний Гість»: http://kg.org.ua

Подія у Facebook: http://www.facebook.com/events/1549651981994329/

 

Про авторів

Кам'яний Гість

Додав stoneguest 03 березня 2016

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска