Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

«Jazz-коло» Джазові вечори Anytime, Anywhere - 2008 5,89 Mb

Київ / Гала-концерт на честь відкриття другого сезону «Jazz-коло»

30 ЖОВТНЯ 19:00

м. Київ, «Український дім», Хрещатик, 2, Велика концертна зала

30 жовтня у Великій концертній залі «Українського дому» відбудеться великий гала-концерт за участю провідних українських джазових виконавців і гуртів, який відкриє другий сезон серії джазових вечорів «Jazz-коло».

У гала-концерті братимуть участь музиканти, чиї концерти відбулися в рамках минулого сезону, а також відомі українські джазмени і колективи, що презентуватимуть нові програми у наступному сезоні – квартет Родіона Іванова, СуперБенд Сергія Овсяннікова та Іллі Єреська, Юлія Рома і «Night Groove», тріо Наталі Лебєдєвої, «Кактус-Фреш» Дмитра Александрова, і персонально Ігор Закус, засновник «Jazz-коло», зі своїм джаз-гуртом «Z-Band». Ведучий гала-концерту - відомий джазовий журналіст та раідоведучий Олексій Коган.

Формат «Jazz-коло» - це щомісячні джазові концерти, покликані налагодити постійне спілкування вітчизняних виконавців та шанувальників джазу. Мета джазових вечорів - показати українському слухачеві високий рівень та неповторність українського джазу. Окрім цього, одним із завдань «Jazz-коло» є налагодження контактів з джаз-клубами інших міст України для підтримки талантів.

О 18.00 для представників ЗМІ у Великій концертній залі «Українського дому» відбудеться прес-брифінг за участю фронтменів найкращих українських джазових гуртів – учасників гала-концерту та організаторів «Jazz-коло».

Подія проходитиме у форматі концерту-презентації – окрім українського джазу, наживо буде презентовано DVD і CD-релізи від «Jazz-коло» із записами концертів першого сезону.

Акредитація обов’язкова!

Квитки на концерт можна буде отримати лише за попередньою акредитацією.

Контактна особа:

Устінова Олександра

044 278 48 95

093 285 76 31

 

Про авторів

«Jazz-коло» Джазові вечори , , Ігор Закус

Додав Art-Vertep 26 жовтня 2007

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска