Увійти · Зареєструватися
 

Галереї

Київ / 04.02 МуzБат. Раунд 27@арт-кафе "Фiлiн"

04 ЛЮТОГО 19:00

арт-кафе "Філін", Куренiвський провулок, 19/5
30 гривень

27-й раунд буде знову віддушиною для поцiновувачiв «важкої альтернатіви» - найрізноманітніші види металу та панку поборються за путiвку до наступного раунду. Тим більше, що практично всі гурти, які вийдуть цього вечора на сцену - дебютанти «фiлiновської» сцени. Отже вечір обіцяє бути вкрай атмосферним і приємним.

Phobos et Deimos — цікава команда, що грає industrial black metal. Хлопців на тлі останніх груп подібної тематики виділяє їх прихильність до «скандинавской» школі метала, в той час, як багато хто до цих пір тяжіє до «русскому року». Так, що прийти і оцінити дебют хлопців «филиновской» сцені коштує. Тим паче, що доступного якісного демо в групи поки немає.

Shifting Reality - за достатньо загадковую назвою «Змiнюючи реальнiсть» ховається реiнкарнований trash-metal гурт «No comments». 2007-го хлопцi повнiстю переглянули свою програму, i, змiнивши назву, пунктом стилiстичного нахилу в музицi обрали alternative melodic death metal. Тим не менше, гурт не старається зациклюватися на якихось конкретных стилях i грає те, що самi вважають за цiкаве, не забуваючи при цьому дивитися на один крок в майбутнє. Якiсного демо у хлопцiв поки немає, але команда вже близько двох рокiв праює над дебютним альбомом, i скоро обiцяє презентувати його загалу. А поки - запрошує прийти на концерт i насолоджуватися музикою там.

Morphine Suffering (Боярка) - класичний deathcore/metalcore. Хлопцi, хоч i молодi, але вже встигли взяти участь в великому тематичному фестивалi в Черкасах, а в кiнцi 2008-го выпустили дебютний EP «Заплати и здохни», офiцiальна презентацiя якого вiдбудеться 7-го лютого. 4-го ж гурт дебютує на сценi «Фiлiна», так, що поцiновувачам якiсного metalcore варто звернути на нього увагу.

Послухати гурт i залишити про нього свою думку можна вКонтакте - http://vkontakte.ru/club4491387

Паника - арт-рок формацiя, з приємними i мелодiйними аранжуруваннями i достатньо незвичним i грубим вокалом, який, тим не менше, повинен сподобатися поцiновувачам гуртукрасну атмосферу на концертах, яку бенд створює завдяки якiснiй роботi з публiкою.

Послухати гурт i залишити про нього свою думку можна вКонтакте - http://vkontakte.ru/club5580442

Синдром Паркiнсона (Березань) - приємна альтернатива з чудовим жiночим вокалом. Хлопцi вже встигли непогано засвiтитися в «Барвах», отримавши схвальнi вiдгуки вiд тамошньої публiки, i чудово вiдiграли на «РокТусi» 10 сiчня. Тепер на черзi - «МуzБаt». Якiсного демо у гурту немає, але зарядити драйвом на концертi вони зможуть з залишком :)

 

Про авторів

Продюсерський Центр 101

Додав Єжі 24 січня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска