Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / РокТус № 42: День Народження Олени Верiгiної

26 ЛЮТОГО 19:00

арт-кафе "Філін", Куренiвський провулок, 19/5
30 гривень

26 лютого, в рамках 42-ї РокТусовки, відбудеться святкування Дня Народження учасниці однойменного гурти - Олени «Пъюсок».

Поздоровляти іменинницю будуть гурти: «Целюлит» і «Хобот и Компания».

Пъюсок – команда, фронтвумен якою є талановитiша бардеса Олена Верігина, з'явилася на рубежі 90-х і двохтисячних в Білгороді. А після заміжжя Олени, хлопці потихеньку почали переїжджати в столицю, де у них відкрилося друге творче дихання. Охарактеризувати «Пъюсок» дуже складно – вони не мають чiтко визначеного жанру. Але їх ліричні балади – інколи сумні, інколи веселi і радісні, не залишають байдужим нікого, хто по справжньому цінує відмінну музику в дуетi з відмінними текстами. Гурт часто порівнюють з «Умкой и Броневиком» а Олену – безпосередньо з самою Умкой. І хай такі порівняння втішні, всё же хотілося б, щоб в Києві була не «друга Умка», а «перша Олена Верігина». Послухати гурт і залишити про нього свою думку можна вКонтакте - http://vkontakte.ru/club3873092

ЦеЛюліт – панк формацію можна сміливо назвати хедлайнером вечора. Гурт, який фактично народилася в «Фiлiнi» (На початку березня група дебютувала на Роктусi, а в кінці цього ж місяця пройшла її офіційна презентація на ЧебурашкаФестi). Поступово команда перетворилася на одного з найяскравіших резидентів «Фiлiна».

Послухати гурт i залишити про нього свою думку можно на MySpace http://myspace.com/celulit або вКонтакте - http://vkontakte.ru/club3419259

Хобот и Компания - колектив, концептуальним і ідейним натхненником якого є Юрій «Hobo’T» Галінін («Золотымй український контрабас», відомим по роботі з гуртом ВасяClub), сформувався в липні 2004 року. З тих пір через гурт пройшло багато хороших і талановитих музикантів різного віку, втiм колектив не втратив свій шарм, заряджаючи публіку вибуховим блюзом і рокабіллі, уміло поєднуючи авторські композиції і світові хіти.

Шкода лише, що знайти записи гурту — це велика рідкість, але тим цікавіше обіцяє бути концерт :)

 

Про авторів

Продюсерський Центр 101

Додав Єжі 25 лютого 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска