Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гайдамаки Меч Арея (2013 р.) 10.97 Mb
Гайдамаки Поки не кінчився дощ (2013 р.) 10.72 Mb
Гайдамаки Немає хліба - співай 9,56 Mb
Гайдамаки Z kolegami (Haydamaky&VooVoo, 2009 p.) 9,54 Mb
Гайдамаки Маланка (співає Маланка Леньо, 2007 р.) 4.17 Mb
Гайдамаки Ефір (2007 р.) 4,19 Mb

Київ / ГАЙДАМАКИ на благодійному вечорі “Night at Oscars”

26 БЕРЕЗНЯ 21:00

Клуб “Barsky”: вул. Червоноармійська, 5

26 березня о 21:00 в елітному столичному клубі “Barsky” відбудеться благодійний вечір Американських Рад в Україні “Night at Oscars”. VIP-гостями події, що покликана зібрати кошти на реабілітацію двох дітей, хворих на церебральний параліч, стануть ГАЙДАМАКИ.

Програма величної “Night at Oscars” складатиме виступи "С.К.А.Й", Мята, Chicos de la Fiesta, Platina, Rubin Hood, Олена Гребенюк та Юлія Нельсон. Вишуканим afterparty керуватимуть DJ Artem Neba, DJ Tagir, PDJ Vikitoria та DJ Dima Matrosov. Гроші, зібрані в цей вечір за продаж квитків будуть перераховані на реабілітацію трирічного Андрія Лазоренко і тринадцятирічного Юрія Онуфера, хворих на церебральний параліч. Крім того, наприкінці події українські співаки та музиканти, запрошені на вечір – ГАЙДАМАКИ, Esthetic Education, Володимир Гришко, Світлана Лобода, XS, D.Lemma, Semiramida, UGO, КремL, Влад Цвєтаєв – залишать свої автографи на панно, що пізніше буде продане на аукціоні і також допоможе зібрати необхідні кошти.

Організаторами благодійного вечора є випускники програм культурного та освітнього обміну між Україною та США, тому гостями “Night at Oscars” стануть

представники Американської торгівельної палати, випускники програми обміну майбутніх лідерів “FLEX”, представники посольства США та посольств інших країн. На зіркову вечірку також запрошені керівники провідних компаній Києва, зокрема P&G, Philip Morris, CFC Consulting, American Councils for International Education, IREX та Unilever.

 

Про авторів

Гайдамаки , Олена Гребенюк , Скай

Додав Art-Vertep 25 березня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска