Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Оркеstр Янки Козир Діти сонця 6.48 Mb
Оркеstр Янки Козир Трави нема 1.45 Mb
Оркеstр Янки Козир Мати (2007 р.) 8.65 Mb

Київ / Акустичний концерт Оркестру Янки Козир

22 ТРАВНЯ 19:00

Куди: Музей Лесі Українки по вулиці Саксаганського, 97

Проект лідера рок-гурту «Самі Свої» Олега Сухарєва «На квартирник до Лесі Українки!» продовжує свою ходу. Шанувальники Слова та Музики вже мали можливість насолоджуватись творчістю кращих українських рок-гуртів. Дякуючи однодумцям створено сайт www.dolesi.in.ua , з якого можна дізнатись про всі концерти, що відбувались та відбуватимуться в рамках цього проекту. В подальшому планується наповнення сайту фото-звітами з концертів, інформацією про гурти-учасники, про Музей видатних діячів української культури.

22 травня запрошуємо відвідати акустичний концерт одного з найяскравіших колективів в сучасній рок-музиці «Оркестру Янки Козир». Потужність та краса вокалу Янки Козир підкорила серця багатьох слухачів. Гурт має свій оригінальний стиль, що вже по перших нотах вирізняє їх з поміж інших.

Ексклюзивно «На квартирнику у Лесі Українки!» буде вперше представлена акустична програма «Contra Spem Spero!». Ви зможете почути твори на вірші Лесі Українки, Тараса Шевченка, народні українські та циганські пісні, а також авторські твори, що увійдуть до третього альбому «Оркестру Янки Козир», над яким музиканти зараз і працюють.

 

Про авторів

Оркеstр Янки Козир

Додав Art-Vertep 18 травня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска