Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Віктор Морозов Миколай на барикадах (2013 р.) 6.59 Mb
Віктор Морозов Била мене мати 6.39 Mb
Віктор Морозов Му-му 6.40 Mb
Віктор Морозов Oh my Dear Ukraine 2.46 Mb
Віктор Морозов Треба встати і вийти 3.69 Mb

Київ / Віктор Морозов у Золотих Воротах

03 ВЕРЕСНЯ 20:00

Музей «Золоті ворота»

3 вересня о 20-00 запрошуємо в Золоті Ворота на концерт харизматичного лідера сучасної української культури - Віктора Морозова.

Людина-легенда, творець і гуру декількох генерацій українських музикантів. Тонкий, вишуканий, інтелігентний. Талант і майстерність Віктора особливо виявляється в численних піснях, покладених ним на вірші найкращих модерних українських поетів. Його співана поезія справила великий вплив на творчість багатьох сучасних рок-груп. Варто згадати, що крім легендарної «Смерічки», де він грав і співав з Н. Яремчуком та В.Зінкевичем, Морозов долучився до створення театру «Не журись», гуртів «Плач Єремії», «Мертвий Півень», переклав з англійської «Гарі Потера» для дітей, тощо.

На початку 90-х років Морозов разом із гітаристом-віртуозом та композитором Олегом Яремою заснував гурт «Четвертий кут», і тепер виступить з ним в Києві в рамках проекту «Музичний сезон в Золотих Воротах» ініціаторами та організаторами якого є співачка Росава, Спортивні та культурні ініціативи (СКІ), Центр ділового та культурного співробітництва «Країна-Україна»

 

Про авторів

Віктор Морозов

Додав Art-Vertep 31 серпня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска