Увійти · Зареєструватися
 

Київ / Пісні Запорізького краю від Анатолія Сердюка

16 ЖОВТНЯ 18:00

Національна філармонія України
7-40 грн.

У Києвi вiдбудеться ювiлейний авторський концерт спiвака й композитора Анатолия Сердюка.

16 жовтня 2009 року в Національній філармонії України відбудеться авторський концерт українського співака і композитора-пісняра Анатолія Сердюка «Краю мій рідний».

На ювілейному концерті, присвяченому 20-лiттю його творчоi дiяльности, прозвучать пісні у виконанні автора про козаків і Хортицю, про Нестора Махна й гуляйпільську вольницю, а також ліричні пісні в супроводі інструментального ансамблю. А. Сердюк виконає пісні, написанi в спiвавторствi з видатними поетами - Д.Павличком, Б.Олійником, М.Луківим, В.Крищенком та іншими. У концерті візьмуть участь співачка Анастасія Шергіна та ансамбль бального танцю "Горизонт".

Ім’я Анатолія Сердюка у багатьох шанувальників української естради асоціюється з його піснею на вірш Д.Павличка «Вставай, Україно!», яка на початку 90-х років піднімала й згуртовувала українців. За двадцять років творчої діяльності запорізький пісняр написав 150 пісень, випустив 10 компакт-дисків, 4 пісенника, представив публіці 9 сольних концертних програм. У його доробку – патріотичні й козацькі пісні, романси, вальси, ліричні пісні, молодіжні шлягери й рок-композиції. Серед інших авторів він вирізняється колоритним пісенним циклом «Гуляй-Поле» з піснями про батька Махна. Пісні А. Сердюка – це справжня насолода для шанувальників української пісні, бо в них є і висока поезія, і красива, вишукана мелодія, і гармонійне поєднання музики й слова.

Початок концерту о 18-00. Квитки вартістю від 7 до 40 грн продаються в касах філармонії та в підземному переході на майдані Незалежності. Довідки за телефоном 278-16-97. Офіційний сайт А.Сердюка – www.serduk.com.ua

 

Про авторів

Анатолій Сердюк

Додав Art-Vertep 05 жовтня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска