Увійти · Зареєструватися
 

Київ / Презентація книжки Ігоря Померанцева «Винные лавки»

18 ЛИСТОПАДА 19.00

ДИВАН (Бесарабська площа, 2)
Вхід вільний

Відомий чернівчанин, який нині живе у Празі, поет, есеїст, прозаїк, журналіст представить гостям тексти про вино і винарну культуру, котрі він писав впродовж майже сорока років. Три розділи книги – це метафоричні три винарні крамниці, куди автор запрошує читачів, аби вони зрозуміли і відчули щось дивовижне.

Стриманий, раціональний ерудит, який роздумує над історіями винарної культури ХІХ –ХХ століть, веселий гульвіса, який насолоджується винами і жінками Іспанії, мудрий і витончений поет чуттєвих роскошів, який врешті-решт між вином і творчістю обирає останнє. Такі різні альтер-его Ігора Померанцева, який майстерно, граючись, змішує літературні жанри, ніби „підсвічені” візуальними образами - репродукціями картин каталонця Хуліо Ромеро де Торреса, фотографіями Мілени Фіндайс із циклу "Trockener Roter" та фото Пітера Померанцева "Батько і птаха".

Презентація 18 листопада є частиною туру автора, який включатиме лекції (Києво-Могилянська академія, Чернівецький університет), зустрічі з читачами й пресою, автограф-сесії тощо. Презентаційний тур Ігора Померанцева Чернівці-Київ здійснено за підтримки чернівецього торгівельного комплексу Калинівський ринок. В рамках презентації “Винных лавок” також уперше прозвучать нові переклади українською деяких „винарних” віршів та фрагментів прози Ігора Померанцева, а ще – гості матимуть змогу оцінити бук-трейлер – відеоанонс українського перекладу книги, який побачить світ на початку 2011 року.

 

Про авторів

Ігор Померанцев

Додав Art-Vertep 16 листопада 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска