Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Перфомативність 2012

06 СЕРПНЯ - 05 ВЕРЕСНЯ

Київ

Незалежна перформанс-група TanzLaboratorium запрошує до участі в мистецьких та освітніх заходах проекту ПЕРФОРМАТИВНІСТЬ 2012.

ПЕРФОРМАТИВНІСТЬ 2012 досліджуватиме питання "Що є тілесним? Що є особистим? Що є політичним?", працюючи над ними саме в такій послідовності, від тіла до політики, не спираючись на будь-яке вже існуюче готове знання.

 

Розклад заходів проекту ПЕРФОРМАТИВНІСТЬ 2012:

 

6-11 серпня, 11:00-17:00, вул. Артема, 13. Воркшоп "Super Nature" від американських перформерів Олів Берінга та Отто Рамстада (проект BodyCartography, США)

Воркшоп досліджує особливі стани руху – необроблені, інтуїтивні, прозорі та первісні. Такі якості генеруються вмістами та відчуттями тіла через підсилення тілесних імпульсів та матеріалу, спричиненого соціальними взаємодіями у публічному просторі. Учасники та учасниці будуть разом шукати емпатію (як здатність поділяти відчуття іншої особи так, як свої власні) через танець, виробляючи хореографію з соціальної поведінки та соматичної роботи Body-Mind Centering®. Останній день воркшопу буде відкритий для публіки.

10 серпня, 19:00, галерея "Карась". Перформанс-інсталяція Олів Берінга та Отто Рамстада (проект BodyCartography, США)

13-17 серпня, 13:00-18:00, вул. Артема, 13. Майстерня TanzLaboratorium "Відмова від наміру".

Майстерня присвячена відмові від наміру як (особистій) практиці політичного, а також дослідженню тілесних рефлексів, що трансформуються у спосіб мислення за допомогою бачення власного наміру дії та вибору з кількох можливих варіантів. Ця практика включає в себе роботу з тілесністю як із мисленням та з мисленням як із потенційністю.

31 серпня-5 вересня, 11:00-17:30, вул. Артема, 13. Лабораторія австрійського перформера Олега Суліменко "Історії. Сцена".

Ця лабораторія – проект для людей, що займаються танцем, акторською грою, перформансом, мистецькими практиками; для тих, хто хотіли би розповідати свої історії (реальні або фіктивні) екстраординарними засобами. Використовуючи власне тіло, голос, текст, об'єкти, учасники та учасниці будуть працювати зі своєю історією: особистою, вигаданою, автобіографічною; з політичними та історичними подіями.

5 вересня, 19:00, галерея "Карась". Перформанс Олега Суліменко "Історії. Сцена".

 

Щоб дізнатися детальнішу інформацію про умови та вартість участі у заходах ПЕРФОРМАТИВНОСТІ, надішліть листа на performatvt@gmail.com, в якому вкажіть ім'я, прізвище та місце проживання, вік, освіту, професійний досвід та концепцію вашого бажання прийняти участь у заході.

 

Про авторів

Проект Перфомативність

Додав nady 07 серпня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска