Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / «Весняні миколайчики», або Українські письменники – дітям

29 ЛЮТОГО 18:00

м. Київ, видавництво «Смолоскип», вул. Межигірська, 21

Відкриття літературно-музичного дійства

„Весняні миколайчики”

До українських дітей св. Миколай приходить взимку і на цьому про них не забуває. Добру традицію продовжують українські письменники, які дарують дітям проект „Весняні миколайчики”. У відкритті братимуть участь поети Роман Скиба, Іван Андрусяк, Іван Малкович, Сергій Пантюк, казкар-лірник Сашко Власюк (Сашко Лірник), авторка дитячих блокбастерів Леся Воронина, гурт „Писана Торба” з музичними імпровізаціями, редактор журналу для дошкільнят „Ангелятко” Олена Волосевич, автор-виконавець Наталка Бучель, а також товариство літературної молоді: Галина Ткачук, Світлана Богдан, Єлена Мельниченко, Олеся Мамчич, Богдана Бойко, Тетяна Савченко та інші.

Упродовж весни митці, поети, казкарі, музиканти відвідають дитячі будинки Києва та області, а також дитячі садочки. Окрім літературно-музичного дійства юним глядачам подарують українську книжку.

Проект завершиться 1 червня у День захисту дітей.

Довідка:

Розвивально-пізнавальний журнал для наймолодших „Ангелятко” виходить з вересня 2006 року. „Ангелятко” – це добрі, веселі та цікаві казки, вірші, загадки, пісеньки. Журнал має на меті прищепити дитині любов до книжки, до читання загалом. Пізнавальні оповідки та інтелектуальні завдання в кожному номері дають знання про навколишній світ, розвивають логічне мислення, спостережливість, кмітливість. А іграшки-саморобки підштовхнуть дитину до творчості, бажання робити щось своїми руками.

Редакція журналів „Ангелятко” та „Ангеляткова наука” є організатором загальноміського свята „Читання в Країні ангелят”, яке відбувається щовересня у рамках „Форуму видавців” у Львові.

За підсумками першого українського конкурсу періодичних видань для дітей і юнацтва (Держкомтелерадіо) наприкінці 2007 р. журнал „Ангелятко” визнано перспективним виданням.

 

Про авторів

Іван Малкович , Богдана Бойко , Галина Ткачук , Леся Воронина , Лірник Сашко (Олександр Власюк) , Сергій Пантюк , Іван Андрусяк

Додав Art-Vertep 26 лютого 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска