Увійти · Зареєструватися
 

Київ / Презентація книги Олександра Есаулова «Хазяїн Зони»

22 КВІТНЯ 12:00

м. Київ, Національний музей «Чорнобиль», ст. метро «Контрактова площа»,

ХАЗЯЇН ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ЗОНИ… ХТО ВІН?

«Минуло вже 22 роки після аварії, а Чорнобиль все ще вважається мертвою зоною... А чи знаєте ви, що під Києвом, матір’ю міст руських, ледь не було утворене загальноєвропейське звалище ядерних відходів? Хто захистить людину нормальну від людини нерозумної? Якщо не ми самі, то хто? Хто в Чорнобильський Зоні ХАЗЯЇН? Про це моя книга «Хазяїн Зони».
Олександр Есаулов

Видавництво «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошує Вас на презентацію книги Олександра Есаулова «Хазяїн Зони», що відбудеться 22 квітня о 12.00 в Національному музеї «Чорнобиль» (м. Київ, ст. метро «Контрактова площа», пров. Хоревой, 1).

Видавництво дарує книгу «Хазяїн Зони» всім акредитованим журналістам!

Олександр Есаулов, у 1986 році заступник голови міськвиконкому міста Прип’ять, з першої години брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Сьогодні технічний директор Інституту підтримки експлуатації АЕС. Враження Олександра Юрійовича від побаченого на власні очі знайшли відображення в його літературному дебюті – книжці спогадів «Чорнобиль, літопис мертвого міста», що вийшла друком у Росії. Після цього Есаулов почав писати виключно для дітей – в Україні побачили світ його книжки «Game over», «Антивірус», «Канікули для Інформи» та «Вихідний формат».

Напередодні 22 річниці аварії видавництво «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» презентує книгу «Хазяїн Зони», до якої увійшли роман-версія «Гіркі води» та роман-реконструкція «Факультет вселюдного кохання».

Акредитація триває до 20 квітня за телефонами: 8(057) 783-88-95; 8 (050) 945-10-42
або по e-mail: yuliya.riyaka@bookclub.ua
Юлія Ріяка, прес-секретар видавництва «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля»

 

Про авторів

Олександр Есаулов

Додав Art-Vertep 19 квітня 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска