Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Київ / Олег Скрипка — спеціальний гість «Книжкового травня» в Главреді

03 ЧЕРВНЯ 11:00

Прес-центр “Главред-медіа” (вул. Стрітенська, 2/8)

У середу, 3 червня, об 11-00 в прес-центрі “Главред-медіа” (вул. Стрітенська, 2/8) відбудеться “Книжковий травень” ? чергова зустріч у рамках “Книжкових сезонів”.

Акредитовані журналісти отримають КНИЖКУ ТРАВНЯ у подарунок

Учасники зустрічі:

? Олег Скрипка ? музикант, організатор етнофестивалю „Країна мрій”

? Рон Келлер - Надзвичайний і повноважний посол королівства Нідерланди

? Ігор Степурін – керівник компанії „САММІТ-КНИГА”

? Анжела Левченко – журналіст, поетка, автор збірки „Стежками долі”

Модератори ? головні редактори газети “Друг читача” Брати Капранови

СПЕЦІАЛЬНИЙ ГІСТЬ:

Організатор етнофестивалю „Країна мрій”, співак Олег Скрипка

Щоліта, починаючи з 2004 року, Співоче Поле у Києві на кілька днів перетворюється на „Країну мрій”. З кожним роком свого існування цей етнофестиваль, засновником та незмінним організатором якого є відомий співак Олег Скрипка, приваблює все більше відвідувачів – не тільки любителів автентики, а й шанувальників мистецтва, музики, танців, народних ремесел тощо. Минулого року на „Країні мрій” з’явилися книжки - уперше запрацювали Літературна сцена та книжковий ярмарок. Просто неба свої твори читали Оксана Забужко, Дмитро Лазуткін, Світлана Поваляєва, Роман Скиба, Сергій Пантюк, Анатолій Дністровий та багато інших відомих письменників, відбувалися міні-вистави та літературні перфоменси. Незважаючи на те, що цього року фестиваль буде коротшим, його книжкова частина обіцяє бути ще більш різноманітною й насиченою.

Усе, що ви хотіли дізнатися про фестиваль - зокрема, про книжкову його частину - запитайте особисто у організатора фестивалю Олега Скрипки під час „Книжкового травня”.

ПОДІЯ ТРАВНЯ:

Протягом 3-х років в Україні тривав проект „100 тисяч книжок”..

Проект „100 тисяч книжок” здійснювали українські компанії „Джерела М” та „Самміт-книга” разом з фондом „Відродження”, Центрально- та Східноєвропейським книжковим проектом, програмою „Матра” Міністерства Закордонних справ королівства Нідерланди.

В результаті плідної співпраці українських книгарів із закордонним фахівцями було:

створено дистрибуцій ну мережу з продажу книжок українських видавництв у 14 областях України

проведено низку семінарів для видавців та книгарів у обласних центрах та Києві

створено перший в Україні сайт, який містить всі книжки, які є на ринку – vsiknygy.org.ua, а також сайт книжкової інформації vsiknygy.net.ua

Учасники проекту та посол Нідерландів Рон Келлер розкажуть про його підсумки

КНИЖКА ТРАВНЯ:

„Друг читача” представляє „нестоличну” літературу: збірку Анжели Левченко „Стежками долі”

Літературне життя сконцентроване у великих містах. Там відбуваються найгучніші презентації, скликаються найбільші прес-конференції, мешкає більшість відомих письменників та розміщуються офіси більшості відомих видавництв. Там більша концентрація шанувальників художнього слова – бо імена відомих літераторів у всіх на устах. Однак ми забуваємо, що є ті, чиї амбіції не такі великі, проте творчий потенціал не менший – однак чи багато таких імен ми можемо назвати?

„Друг читача” вирішив виправити ситуацію, почавши „витягувати” з наших міст, містечок та селищ вартих уваги письменників. Тож представляємо вам збірку „Стежками долі” уманської журналістки та поетеси Анжели Левченко. Ця книжка – своєрідна поетична автобіографія авторки, однак під нею могла би підписатися кожна жінка.

Переконатися у тому, що талановиті письменники живуть не тільки у Києві, ви зможете, поспілкувавшись із Анжелою Левченко.

 

Про авторів

Друг Читача , Друг Читача

Додав Art-Vertep 01 червня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска