Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Кривий Ріг / Візит Віталія та Дмитра Капранових до Кривого Рогу

10 ГРУДНЯ 10

КДПУ, кафе «Три Товстуни»
Вхід вільний

10 грудня Кривий Ріг відвідають брати Капранови!

Віталій та Дмитро Капранови — яскраві письменники, видавці, публіцисти, громадські діячі і просто надзвичайно приємні і цікаві люди. Це засвідчують і їхні телевізійні виступи, і публікації і мережі Інтернет, наприклад, тут: http://www.kobzar.com.ua/ . Переконатися в цьому на власні очі і вуха криворіжці мають унікальну нагоду 10 грудня.

Вперше Віталій та Дмитро Капранови були у Кривому Розі дцять років тому, коли виступали тут на змаганнях із греко-римської боротьби. Їхній другий візит буде значно насиченішим подіями.

О 10:30 Віталій та Дмитро прочитають лекцію для майбутніх редакторів, що зараз навчаються на факультеті української філології КДПУ.

Потім виступлять перед учнями місцевого "Гогвордсу" J — Криворізького обласного ліцею для сільської молоді.

А о 18:00 для всіх зацікавлених криворіжців брати Капранови презентуватимуть свої книжки, зокрема, нову збірку оповідань "Зоряний вуйко". Під час цієї зустрічі, яка відбудеться в кафе "Три Товстуни", брати Капранови відповідатимуть на запитання, підписуватимуть книжки і даватимуть цінні поради усім, хто їх потребує. Цього вечора заплановано також авторське читання творів Ігоря Бузька, Мар'яни Невиліковної, Поліни Драбати та Ольги Хвостової.

Зустріч проводиться в рамках проекту "Руді тексти: Міжсезоння" за підтримки тижневика "Вестник Кривбасса".

Ласкаво запрошуємо!

Вхід вільний!

 

Про авторів

Брати Капранови

Додав Art-Vertep 01 грудня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска