Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт АтмАсфера every step 6,02 Mb
Гурт АтмАсфера Гуцул (2011 р.) 14,73 Mb
Гурт АтмАсфера Нескінченна історія 9,40 Mb
Гурт АтмАсфера Gopala (2010 p.) 5,51 Mb
Гурт АтмАсфера ...forgotten love (ukrainian version, 2010 p.) 16,81 Mb

Луцьк / ATMASFERA: свято Миколая для хворих дітей

15 ГРУДНЯ

Клуб "Майдан" (вул. Бойка,2)

З нагоди Дня Святого Миколая гурт «AtmAsfera» разом з Благодійним фондом «Доктор Клоун» ініціюють проведення благочинних концертів у Луцьку. Метою акцій є збір м’яких іграшок для дітей, котрі проходять лікування у стаціонарах дитячих лікарень цих міст.

В українських шпиталях щодня перебувають тисячі дітей з різними хворобами. Серед них діти, що мають хронічні або важкі соматичні захворювання: лейкемію, цукровий діабет, бронхіальну астму, дитячий церебральний параліч і т.ін. Частина цих дітей, на жаль, у День Св. Миколая буде змушена залишитись в лікарні, дехто з них так і не отримавши подарунку під свою подушку цієї чарівної ночі, на яку діти чекають увесь рік. Саме тому, волонтери БФ «ДР Клоун» поспішать до цих дітей 19-25 грудня, щоб подарувати маленький несподіваний подарунок – м’яку іграшку - та хоча б на мить повернути хворим діткам відчуття свята.

Минулого року «AtmAsfera» разом з БФ «Доктор Клоун» вже зорганізовували подібний концерт в Центрі культури та дозвілля «Лис Микита» ЛНУ ім. І.Франка. Тоді на свято Миколая м’які іграшки та усмішки отримали близько 300 дітей, що перебували на лікуванні в КЗ ЛОР «Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі» та КЗ ЛОР «Обласній дитячій клінічній лікарні «Охматдит»».

Цьогоріч благодійні концерти гурту «AtmAsfera» відбуватимуться

15 грудня у клубі «Майдан», м. Луцьк.

Своєрідною «перепусткою» на концерти буде новенька м’яка іграшка (з міркувань гігієни в лікарнях просимо приносити нові іграшки).

Запрошуємо представників ЗМІ, волонтерів та меценатів до співпраці!

Контактні дані:

Аріна Шадій, pr-менеджер гурту «AtmAsfera»

+380 (67) 420 29 21

arina.shadiy@gmail.com

Уляна Мазепа, президент БФ «Доктор Клоун»

+380 (67) 375 59 58

drclown.lviv@gmail.com

Інформаційна довідка

Гурт „AtmAsfera”

«AtmAsfera» — яскравий проект в сучасній українській музиці, улюблений та очікуваний гість багатьох європейських фестивалів. Гурт працює в стилі world та contemporary music (альбом «Integro»), комбінує класичні форми з джазовими імпровізаціями, експериментує з фольковими та етно-мотивами світу (альбом «Forgotten love»); свій творчий шлях «AtmAsfera» починала з арт-року (альбом «Знайти»). В композиціях колективу сучасні західні тенденції органічно доповнюються старовинними східними мотивами та збагачуються неповторним українським колоритом.

Склад гурту: Анастасія Яремчук (флейта, вокал), Юлія Яремчук (клавішні, вокал), Андрій Шадій (мандоліна, флейти, вокал), Андрій «Джордан» Черкасов (бас-гітара), Тімур Ґоґітідзе (ударні, дарабука) та Михайло Пузюрін (гітара).

«AtmAsfera» - єдиний колектив, який було запрошено презентувати Україну на п’ятдесятому ювілеї відомого джазового фестивалю «Molde Jazz» (Норвегія), де ватага заграла поруч із Хербі Хенкоком, Бобі Мак Ферріном, Джефом Беком, Соні Роллінсом, Акі Такасе та іншими відомими виконавцями. Також атмасферівці представили Україну в міжнародному конкурсі "The Global Battle of the Bands - 2007" (Великобританія) (4-е місце серед 48 країн світу). Ватага чотири рази виступила на одному з найбільших фестивалів світу Przystanek Woodstock ("Вудсток", Польща, 400-500 тис. глядачів), де отримала приз глядацьких симпатій. В листопаді 2011 року «AtmAsfera» стала фіналістом популярного польського вокального шоу «Must Be The Music» (виступ українців в прямому ефірі споглядало 5 млн. телеглядачів).

«Доктор Клоун» - благодійний фонд, що лікує сміхом.

Головні види діяльності та завдання організації:

1.Надання допомоги хворим особам, особам неповносправним та тим, хто потребує благодійної допомоги, особливо хворим дітям та тим, що перебувають на тривалому лікування (хронічно хворим).

2.Створення умов для задоволення та захисту духовних, економічних, творчих, освітніх, соціальних та інших інтересів дітей; сприяння покращенню надавання психологічної допомоги хворим та особам неповносправним.

3.Відвідини спеціально підготовлених і навчених осіб, що своїм одягом нагадують клоунів, місць, де діти та інші хворі особи перебувають тимчасово або постійно, тобто: лікарні, поліклініки, хоспіси, будинки дитини, приватні заклади і т. п.

 

Про авторів

Гурт АтмАсфера

Додав OksanaY 23 листопада 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска