Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Крихітка Gorchitza Mix - «Щось на зразок» (2011 р.) 12,58 Mb
Крихітка Kofein Version - «Рецепт» (2011р.) 5,58 Mb
Крихітка Рецепт 5,52 Mb
Крихітка Крейсер Аврора (2007р.) 8,32 Mb
Крихітка Вменеємен 5.71 Mb
Крихітка Всі джерела відкриті 2.54 Mb

Луцьк / Концерт гурту «Крихітка»

15 ЛЮТОГО 21:00

пивний клуб "Кораблик-Оболонь" (вул. Коперника, 8-а)

15 лютого о 21:00 у пивний клуб "Кораблик-Оболонь" завітає з концертом гурт "Крихітка".

Українська група Крихітка була створена у 2007 році учасниками популярного гурту Крихітка Цахес співачкою та автором пісень Кашою Сальцовою та Миколою Матковським, в той час коли їхня група взяла творчу відпустку після смерті гітариста Михайла (Міхон) Гічана від раку.

Зараз Крихітка визначає серед головних джерел впливу на творість групи зі стилем old grunge та trip-hop і також безліч різноманітних артистів, починаючи від Black Keys до Antony and the Johnsons - "ми захоплюємось радіо-подкастами та LastFm".

В дебютному альбомі Крихітка поєднує яскраві мелодраматичні гімни з саркастичними пост-панк треками та м'якими напівакустичними піснями про кохання.

Крихітка відносить себе до покоління indie-rock і продовжує відкривати нові грані живих виступів з електронними експериментами на сцені, використовуючи вокальні процесори і семплери. Група також стала однією з найпопулярніших виконавців на українській інді-сцені через неочікуваний вибір місця проведення концертів - вони вже відіграли в старій теплиці ботанічного саду, у закритому кінотеатрі та музеях.

Їхній дебютний альбом "Рецепт" записаний у співпраці з музичними продюсерами Юрою Хусточкою та Дмитром Шуровим з Esthetic Education вже з'явився в мережі.

Учасники гурту також є еко-активістами, які запропонували перші українські торбинки для покупок в українському суспільстві і підтримують екологічні проекти фундацій WWF та UN.

Склад гурту:
Каша Сальцова (Саша Кольцова) - вокал, клавішні
Микола Матковський - гітара
Сашко Зленко - ударні
Стас Галан - бас-гітара

 

Про авторів

Крихітка

Додав nady 30 січня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска