Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Славське Rock 2010

30 ЛИПНЯ - 01 СЕРПНЯ

Селище Славсько Сколівського району
Вартість квитка на всі 3 дні фестивалю – 70 грн.

З 30 липня по 1 серпня 2010 року в селі Славсько, Сколівського району що на Львівщині пройде четвертий міжнародний рок-фестиваль Славське Рок.

Славське Рок – це територія свободи, місце де кожен може відпустити себе і віддатись потоку. Тут можна обрати драйв на свій смак і 3 дні наповнюватись енергією. З ранку і до пізньої ночі тут лунатиме жива музика, діятимуть різні мистецькі майданчики, де можна буде зліпити собі з кераміки напам’ять щось, чого душа зажадає і руки дозволять. Велосипедисти можуть приїжджати сюди зі своїми транспортними засобами і під час фестивалю зможуть поїхати з хорошими провідниками гірськими маршрутами. Більші екстремали будуть мати можливість переконатись, що Карпати – це справжні джунглі, де треба перебиратись по канатах через річку, та лісом через зарості. Тут буде ціла наметова республіка, яка взагалі ніколи не спить і де завжди з радістю приймуть в компанію біля вогнища, нагодують і пустять переночувати.

Отже, на фестивалі діятимуть декілька програм: музична, мистецька, екологічна та спортивна.

Музична програма на фестивалі представлена у трьох напрямках:

* денна сцена, де можна буде побачити і почути представників рок-генерації вітчизняної культури. Тут будуть як відомі гурти, так і ті, котрі для багатьох стануть приємним відкриттям.

* вечірня сцена, буде наповнена кращими рок-гуртами з Європи та України. Цього року Україну представлять: харизматичний «Мертвий Півень», веселі «Гуцул Каліпсо», улюблена «Димна Суміш», лірична «Махіма», чарівні «Ґорґішелі», а також «ТаРута», «Рутенія», «Revenko-Band» та «Animals’ Session». Європу представлять драйвові поляки «Farben Lehre» і «TABU», італійці «Strawberry Street», улюбленці з Німеччини «Nader and His Band» та шалені грузини «Zumba Land». Спеціальний гість – Gogo з гурту «Mamasweed» (тут особливе представлення не потрібне, німці вже давно стали візитівкою фестивалю).

* клубна сцена діятиме вночі. Діджеї з європейський просторів підтримуватимуть полум’я розігрітої публіки до світанку.

В рамках мистецької програми пройде міжнародний симпозіум керамістів. На острові, де зазвичай розміщується табір керамістів, буде зроблена пічка, в якій в останню ніч буде обпалюватись вся, раніше зроблена гостями фестивалю кераміка. Аби з-під ваших рук вийшли прекрасні вироби – керамісти проводитимуть майстер-класи з гончарства на гончарських кругах. Крім того на Славське Рок діятимуть художні виставки, вернісажі, фотовиставки, зокрема проводитиметься фотоконкурс «Карпатський снеп-шот». А також на фестивалі буде показана підбірка ексклюзивних фільмів на рок-тематику - про розвиток року, рух в різних країнах, відомих виконавців, які внесли собою значний вклад у цю культуру.

Славське Рок є абсолютно екологічним фестивалем і ця ідея відчувається скрізь – від розставлених всюди саморобних смітників, до закликів ведучих зі сцени. В рамках екологічної програми проходитимуть різноманітні промоційні заходи щодо дотримання чистоти довкілля та здорового способу життя. Спільно з митцями можна буде створити інсталяції, що демонструватимуть загрозу екологічній системі. Ідеями для інсталяцій можна запастись вже вдома, а на фестивалі втілити їх.

І найактивнішою буде спортивна програма. Всі, кому не буде куди подіти зайву енергію зможуть поїхати у велопохід, виступити на змаганнях з фрірайду, ол-маунтінг байкінга на схилах гори Тростян.

Крім того, у Славську завжди можна створити власні маршрути відпочинку – від походу за чорницями на Тростян і до купання в гірських річках чи екстремальної прогулянки сільським кладовищем.

Нові зустрічі, знайомства, заряд енергії чекають на кожного. А Славське Рок чекає на Вас!

Вартість квитка на всі 3 дні фестивалю – 70 грн.

За новинами навколо фестивалю можна стежити у будь-який зручний спосіб!

Адже фестиваль тепер має:

1. Сторінку на facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000343700680#!/pages/SLAVSKE-ROCK-FEST/129187940437019?ref=mf

2. Подію на facebook: http://www.facebook.com/editaccount.php?language#!/event.php?eid=105344979515169

3. Профіль на Твіттері: http://twitter.com/slavskeRock

4. Сторінку у ЖЖ: http://slavskerockfest.livejournal.com/

5. Спільноту у ЖЖ: http://community.livejournal.com/rock_slavske/

6. Групу В Контакте: http://vkontakte.ru/club12695946

Більш детальна інформація про фестиваль на сайті: www.slavskerock.in.ua

 

Про авторів

Фестиваль Славське Рок-Фест , Олексій Ревенко , Рутенія , ТаРута , Горгішелі , Maxima , Димна суміш , Гуцул Каліпсо , Мертвий півень

Додав Art-Vertep 23 червня 2010

Коментарi

25 червня 2010

Класно, хотілось би поїхати

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска