Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Львів / Західний відбірний тур Фестивалю «Срібна Підкова»

13 ЧЕРВНЯ 10:00

смт. Зашків, Жовківський район Львівської обл., 15 км від обласного центру

Оргкомітет VІ Всеукраїнського молодіжного фестивалю авторської пісні та співаної поезії „Срібна Підкова” повідомляє, що 13 червня 2008 року, починаючи з 10:00 в

смт. Зашків (Жовківський район Львівської обл., 15 км від обласного центру), у рамках фестивалю патріотичної пісні «Зашків» відбуватиметься Західний відбірний тур Фестивалю «Срібна Підкова», на який запрошуються конкурсанти із Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей.

Одним із співорганізаторів «Срібної Підкови» на всеукраїнському рівні виступає Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту України. Переможці регіональних турів змагатимуться за звання лауреатів та призерів Фестивалю в рамках фіналу, проведення якого призначено на 24-26 жовтня 2008 року у Львові.

Заявки до участі у Західному відбірному турі «Срібної Підкови» слід надсилати до 3 червня 2008р. на електронні адреси kyrchand@gmail.com (директор Фестивалю), mostetsky07@rambler.ru (координатор у Тернопільській обл.), chernysh_n@ua.fm (координатор в Івано-Франківській обл.), а також заповнювати в режимі on line на сайті Фестивалю «Срібна Підкова».

Детальну інформацію про умови конкурсу та формуляри заявок можна отримати на офіційному сайті Фестивалю «Срібна Підкова» www.sribnapidkova.org.ua .

 

Про авторів

Фестиваль Срібна підкова

Додав Art-Vertep 22 травня 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска