Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Виставка концептуальної фотографії Кшиштофа Войчеховскі «Проявлений час».

03-29 КВІТНЯ

Галерея Гері Боумена (вул. Наливайка, 18), Фотоклуб 5х5 (пл. Коліївщини)

У вівторок 3 квітня о 17.00 у клубі 5х5 відбудеться відкриття виставки легенди польської концептуальної фотографії Кшиштофа Войчеховскі. Це буде початок великого проекту видатного польського митця, що носить назву «Проявлений час».

А вже о 18.00 продовження мініфестивалю у галереї Гері Боумена, що у Львові за адресою вул.. Наливайка 18 (поруч з магазином Цифровичок). Там відбудеться творча зустріч з автором та відкриття розширеної експозиції. Запрошуються усі бажаючі. Вхід вільний.

Про автора.

Творчі методи і філософія фотографування Кшиштофа Войчеховського можуть стати відкриттям для ширшої творчої публіки в Україні:

Подібні підходи і мислення практично відсутні в український фотографії та загалом нашому мистецтві останніх десятиліть.

Цей тип діалогу, а деколи і дискусії, з реальністю є прикладом відповідального становища митця. Найпростішими засобами автор переказує зміст власної щирої рефлексії, яка стає рефлексією спільною, інтимного досвіду, який якось неочікувано виявляється досвідом спільним і базовим, фундаментальним.

Здається можливість такого спільного переживання, його "якість", яку пропонують роботи Войчеховського і є тією так необхідною ланкою до розуміння ширшого контексту культури, саме у ставленні до речей простих, щоденних і глобальних одночасно.

 

Про авторів

Мистецьке об'єднання Дзиґа

Додав Chyzh 03 квітня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска