Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Виставка ікон «Молитва» Лева Скопа

24 ГРУДНЯ - 24 СІЧНЯ

галерея "Дзиґа" (вул. Вірменська, 35)

24  грудня, вівторок, о 17:00  в галереї "Дзиґа "(Львів, вул. Вірменська, 35) відкриється проект «Молитва». Це благодійна виставка-продаж ікон відомого митця Лева Скопа, ініційована автором та благодійним фондом «Крила Надії».

На виставку-продаж буде виставлено 365 ікон Богородиці, намальованих на ґонтах із церкви св. Юрія у Дрогобичі, внесеної до списку Світової спадщини ЮНЕСКО. Автор творив ікони день за днем упродовж року. Кожна ікона присвячена окремому дню року та подіям, які церква відзначає у цей день.

Кошти з продажу ікон підуть на лікування дітей,  хворих на муковісцидоз.

Проект триватиме до  24 січня 2014 р.  Вхід вільний.

 

Довідка:

Муковісцидоз – найпоширеніше генетичне захворювання, яке характеризується ураженням екзокринних залоз життєво важливих органів і має здебільшого важкий безперервно прогресуючий перебіг. Зараз у Львівській області база даних нараховує 44 дітей і 8 дорослих, проте за теоретичними розрахунками ця цифра може бути більшою: від 70 до 160 хворих.

Швидке прогресування хвороби можна попередити за умови не тільки вчасного застосування медикаментів, але й медичного устаткування та діагностичної апаратури, за допомогою якої встановлюється ступінь ураження органів і систем. Кошти підуть на придбання діагностичних та лікувальних апаратів і реактивів. Зокрема, на апарат для визначення хлоридів поту, спірометри, реактиви для визначення рівня аміноглікозидів в сироватці крові, портативні кисневі концентратори, компресорні інгалятори, прилади для покращення дренажної функції бронхів, прилади для тренування дихальної мускулатури та ін.

Про ікони Лева Скопа:

http://fakty.ictv.ua/ua/index/view-media/id/35294

http://www.youtube.com/watch?v=EYyaxQ8Ub-w

http://www.youtube.com/watch?v=-0kxZtulTgI

 

 

 

 

 

 

 

 

Про авторів

Мистецьке об'єднання Дзиґа ,

Додав nady 28 грудня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска