Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Львів / Показ колекції «Коронація слова»

03-05 КВІТНЯ 19:00

Виставковий центр «Лемберг» (вул. Богдана Хмельницького, 176)

Відомі письменники відкриють своєю появою на подіумі третій, весняний Lviv Fashion Week, що проходитиме 3-5 квітня. Ефектні та елегантні Марія Матіос, Ірен Роздобудько, Лариса Денисенко, Наталка Шевченко, Галина Вдовиченко, Анна Багряна, Ярослава Литвин, Андрій Кокотюха та натхненниця літературного конкурсу «Коронація слова» Тетяна Логуш представлятимуть високу літературу в царстві високої моди. Моделі-письменники будуть виходити з останніми виданими творами власного авторства.

Літературний конкурс «Коронація слова» представляє показ колекції відомої дизайнерки Юлії Лехів в рамках Lviv Fashion Week. Відомі літератори, лауреати конкурсу «Коронація слова» вийдуть на подіум у приголомшливих вбраннях. Відчуття стилю – не лише в літературі. Красиві речі та розумні книжки – обов’язкові атрибути цікавого і повного життя.

Юлія Лехів: «Створюючи колекцію «Коронація слова», я думала про те, що ближче до гармонії опиняються ті, хто вміє подивитись на світ під несподіваним кутом зору, часом – перевернувши звичні речі та явища навпаки, ті, хто може змінити правила, зробити те, що хоче і чого від нього не чекають. Усі, хто бере участь у цьому експерименті – саме такі… Ми хочемо потішити себе та глядачів, показати, що не варто тримати себе «у рамках», тому що вихід за них – це часом і є крок до себе».

Під час дефіле глядачі побачать і почують ще й унікальне барабанне шоу від гурту «Олідрам». Після показу відбудуться автограф-сесії письменників біля стенду «Книжкові джерела». Спільними зусиллями письменників та глядачів, які принесуть по книжці зі своїх бібліотек, буде зібрано домашню бібліотеку для спільноти колишніх безпритульних «Оселя» в м.Винники.

Після показу, о 20:00 відбудеться прес-конференція, на якій будуть присутні і дизайнер, і моделі, а також представник оргкомітету літературного конкурсу «Коронація слова» Тетяна Логуш – голова фонду «Мистецька скарбниця».

Нагадаємо, що на осінньому Lviv Fashion Week колекція Юлії Лехів отримала відзнаку видавництва «Нора-Друк» та літературного конкурсу «Коронація слова». Вибрала колекцію письменниця Галина Вдовиченко, авторка роману «Пів’яблука», відзначеного премією “Вибір видавців” конкурсу “Коронація слова”.

О 21:00 розпочнеться автограф-сесія з усіма письменниками-моделями.

Літературний конкурс «Коронація слова» – це проект компанії "Крафт Фудз Україна".

ЗАТ «Крафт Фудз Україна» (КФУ) є українським підприємством, що входить до групи компаній „Крафт Фудз Інк.”, найбільшого в світі виробника запакованих продуктів харчування. КФУ є одним з лідерів на ринку харчових продуктів України в усіх трьох категоріях, в яких представлено продукцію компанії: кава, шоколадні вироби, солоні снеки. КФУ є одним з найбільших в Україні харчових підприємств, що працює на ринку продуктів харчування України з 1994 року. До складу підприємства входять: Тростянецька шоколадна фабрика „Україна” та Вишгородська філія по виробництву чіпсів і фасуванню кави. З 2003 року ЗАТ „Крафт Фудз Україна” відповідає за збут продукції на ринку Молдови, а з 2005 року – на ринках Білорусі, Грузії, Вірменії та Азербайджані. А з 2008 р. – ще і на ринках Казахстану, Узбекистану, Киргизтану, Таджикистану, Туркменістану та Монголії. У компанії „Крафт Фудз Україна” працює близько 1600 працівників. Торгові марки: „КОРОНА”, MILKA, C?te d’Or, „ШОКОЛАДНА ФАБРИКА „УКРАЇНА”, SIESTA; „ЛЮКС”; JACOBS, MAXWELL HOUSE, CARTE NOIRE.

 

Про авторів

Lviv Fashion Week , Андрій Кокотюха , Ярослава Литвин , Анна Багряна , Галина Вдовиченко , Наталка Шевченко , Лариса Денисенко , Ірен Роздобудько , Марія Матіос

Додав Art-Vertep 30 березня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска