Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Виступ гурту NAMELESS (Тернопіль)

30 БЕРЕЗНЯ 20.00

Арт-кав’ярня «Квартира 35»(вул. Вірменська, 35)
Вхід – 60 грн., для членів «Jazz Club.Lviv» та Етноклубу – 30 грн.

Гурт „Nameless” (в перекладі з англ. „Ті, що втратили імена”. Назва запозичена з роману Урсули Ле Гуїн «Чарівник Земномор’я») заснований в лютому 1992 року і є чи не найстарішим з нині існуючих в Тернополі колективів. Взявши за основу естетику 60-х років минулого століття, „N” з перших живих виступів відрізнявся оригінальністю звучання та нестандартними музичними рішеннями.

„Nameless” один з перших рок-гуртів на вітчизняній сцені, що розпочали експерименти з перформенсами та відео-супроводом концертів. Новаторський підхід групи мав значний вплив на формування творчості цілої плеяди яскравих постатей тернопільської рок-сцени.

Сьогоднішні клубні концерти „Nameless” – це дві-три години авторської музики на блюзовій та нео-психоделічній основі з елементами "шуґейзингу" та кілька кавер-версій на пісні Девіда Боуі, Pink Floyd, The Beatles, Velvet Underground, The Fiery Furnaces, The Brian Jonestown Massacre, що відповідає мистецьким впдобанням групи. Враження від виступу підсилює і спеціально виготовлені відео-сети, які супроводжують концерти.

Склад „Nameless”: Світлана Фролова – вокал, губна гармоніка, тамбурин, казу; Наталія Багрій – вокал, альт, клавіші, флейта, металофон, маракаси; Зорян Безкоровайний – гітара, вокал; Андрій Дунець – барабани; Ярослав Дроздовський - бас-гітара.

 

Про авторів

Мистецьке об'єднання Дзиґа

Додав OksanaY 13 березня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска