Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Презентація експериментального музичного проекту Надзеї Ількевич з Мінська «Saraswati»

12 БЕРЕЗНЯ 20:00

арт-ка
40 грн., для членів дзиґівських клубів - 20 грн.

12 березня, вівторок, о 20:00 в Етноклубі Набутків відбудеться презентація експериментального музичного проекту Надзеї Ількевич з Мінська - "Saraswati"

Проект поєднує в собі елементи класичної індійської музики, напрямів ембієнту та  чіл-ауту, а також експериментальну літературну складову - вірші Валерії Сабірової (Москва). Літературно-музична частина буде представлена публіці вперше.

Місце: Арт-кав'ярня «Квартира 35» (вул. Вірменська, 35, «Дзиґа» 2-ий поверх)

Вхід: 40 грн., для членів дзиґівських клубів - 20  грн.

Надзея Ількевич (сітар, електронна музика)

почала експериментальну творчість з сітаром в 2009 р. в групі The Winter War in Tibet (ambient, kraut, drone, minimal, psyfolk).

Спільно з ними взяла участь в концертах в Санкт-Петербурзі і Москві, на фестивалях ДАХ-09 і ДАХ-11 в Мінську. Надалі з музикантом з гр. KUSUDAMA Mauz'oм (Михайло Кінчін) створили рага-рок-проект SARASWATI. З ним успішно виступили на фестивалі "Індія очима Білорусів".

Далі Н.І. приєдналася до спільного проекту 3-х мінських груп MetaDub.  Виступи на різних open-air заходах, концертах, фестивалях. 1 жовтня 2011 виступила з Володимиром Чекасіним на фестивалі "Мамонт"

У 2012 році з музикантом з групи Аддіс-Аббеба був створений новий проект From The Ro (електронний біт і ситар), однак зробивши лише кілька записів, закрився. Надзея Ількевич частий гість студій білоруських музикантів, які готові на експерименти з сітаром.

посилання:

http://promodj.com/metadub
https://soundcloud.com/nadzeya-art/nowhere-in-desert

http://www.youtube.com/watch?v=IpxEsLMLXwQ

 

 

 

 

Про авторів

Мистецьке об'єднання Дзиґа

Додав nady 09 березня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска