Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

ТаРута «Бором-бором» (2012 р.) 5.93 Mb
ТаРута Париться-хмариться (кавер-версія пісні В. Гонтарського, 2009 р.) 4,26 Mb

Львів / Гурт «ТаРута» презентує новий альбом «EthnoLab»

26 КВІТНЯ 20:00

"Дзиґа" (вул. Вірменська,35)
50 грн., для членів усіх «дзиґівських» клубів – 25грн.

Більшість пісень «EthnoLab» вже звучали на концертах і в плейлистах національних і закордонних радіостанцій. Та коли одного дня у гурті повіяло експериментами, з’явився DJі бітмейкер Ігор Льодін, а саундпродюсером платівки став Костянтин Костенко зі студії «Комора», вже знайомий матеріал був перезведений і підхід до аранжування нового кардинально змінився. До роботи над альбомомдолучився піаніст-віртуоз Роман Коляда. Першим результатом «осучаснення» стала пісня «Бором-Бором», на яку кінорежисер Тарас Химич відзняввідео у Карпатах. Лідергурту «Ot Vinta» Юрко Журавель, знаний як художник-ілюстратор, намалював до кліпу казкову графіку.

Кому тісно в межах одного жанру, хто прагне сміливих експериментів, поєднання давнього і сучасного, лірики і перцю, потужністі року і мелодійності етно в одному звуці – ТаРута запрошує на «EthnoLab»! Спочатку у Києві 25 квітня, а потім у Львові (26 квітня) та у Полтаві (30 квітня).

Довідка з лабораторії:

Гурт ТаРута є повноцінним учасником світової WorldMusic-сцени, гостямиМіжнародного WorldMusic-фестивалю Литви «MenuoJuodaragis», Міжнародної наради народних мистецтв «Zwiejskiegopodworza» у Польщі, «Кращим гуртом» 38-го фольклорного фестивалю у Литві «Skamba-skambakankliai».

Гарно зіграний професійний колектив з великим досвідомбуло засновано співакамиетно-ватаги «Гуртоправці» Євгеном «Їжаком»та ОленоюРоманенко у 2008 році. Гурт двічі ставав лауреатом національного фестивалю «Червона Рута», з успіхом виступав на українських фестивалях «Країна Мрій», «Трипільське коло»,«Рожаниця», «Славське-рок».

Зі своїм першим студійним альбомом «Народжені в ЛЮБОВІ», що побачив світ 2010-го, ТаРута дала сольні концерти у клубах України та Польщі, в рамках Днів столиці та Чемпіонату Європи з баскетболу у Литві. У 2011-му за сприяння музичногожурналіста і радіоведучогоВойцеха Осовського пісні гурту вперше потрапили в ротацію «Польського Радіо» (Варшава).

У квітні 2013 року відбудеться реліз другого альбому ТаРути «EthnoLab».

 

Про авторів

ТаРута

Додав nady 10 квітня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска