Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Застільні бесіди «Настільні ігри» - Остап Сливинський, Тарас Малкович, Микола Шпаковський

24 ЛИСТОПАДА 16:00

«Дзиґа» (вул. Вірменьска, 35), другий поверх
Вхід вільний

Ви завжди хотіли відчути себе «своїм» у колі українських літераторів? Дізнатися, чим займаються поети, окрім читання віршів? У які ігри грають, коли заходять за лаштунки? Як смакують перемогу та оплакують поразку? Яку забаву «на трьох» вони оберуть цього разу? Тепер у львів’ян нарешті з’явилася ексклюзивний шанс «підглянути» письменницькі ігри! Хто?Троє відомих поетів української сучасної літератури:

  • Остап Сливинський (Львів)– викладач ЛНУ ім. Івана Франка, досвідчений перекладач, автор численних поетичних збірок, по знаку зодіаку Терези.
  • Тарас Малкович (Київ)– працює у видавництві «Абабагаламага», перша  поетична збірка має назву «Той хто любить довгі слова»(2012), народився в один день з Мольєром та Агатангелом Кримським.
  • Микола Шпаковський (Тернопіль)– поет, громадський діяч, музикант, автор поетичної збірки "Шафа шамана" (2013), народився в один день із Остапом Вишнею.
  • та… ігри.

Чому настільні ігри? Це розмова із розряду тих, які ведуться письменниками між собою на кухні: про життя та літературу, читаючи вірші та граючи. Можливо, літератор – це азартний гравець, або навпаки швидко здається. Читачам не часто доводиться бачити у письменниках «людей» і спроби доторкнутися до «ексклюзивних» розмов, котрі переважно ведуться у вузькому колі, викликають інтерес.

БЕЗ ВТРУЧАННЯ МОДЕРАТОРА. Тільки поезія. Тільки «хардкор». Протягом заходу відбуватиметься відеофіксація розмови, яка потім буде викладена в мережу.         

Застільні бесіди «Настільні ігри» – другий захід великого міжмистецького проекту «ККМ (Кухня, капці та мистець)». Місяць тому львів'яни уже мали можливість «підглядати» та «підслуховувати» кухонні розмови літераторів під час Балакально-поетичного вечора «Читання на табуретках» (у Дзизі бесідували Гріша Семенчук, Міша Жаржайло та Настя Євдокимова).

Куратор проекту – Настасія Євдокимова.

 

Про авторів

Мистецьке об'єднання Дзиґа , Остап Сливинський , Тарасик Малкович

Додав nady 20 листопада 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска